Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se srpdaj.. svakako je ta institucija je obicna sprdancija.. :)
glupost....hrvati ne moraju skupljati todoricu pare jer mu svakako daje vlada iz budzeta a to su pare svih gradjana...uostalom pre par dana su mu otpisali poreza 3 milijarde eura......sta bi se desilo prosjecnom hrvatu da ne plati 100 eura poreza?.....a todoricu poklon od hrvata 3 milijarde?...:)
@drinskiSorabArgonaut drzava je za tajkune
...rastavlja ih mali ko beba zvečku.
originalna ideja, a ovi se stisli ko ćuna na -20 :)
Hajmo i mi raja skupiti para da kirbas otkupi drugu polovinu kuce..
kreten i debil mix
Ovaj Pernar stalno pravi cirkus kao Seselj samo da bi privukao paznju. Da stalno ne pravi cirkus niko nebi ni cuo za njega.
I to nezna svako.
Klaun obični. Ja bih njega i Mladena Marića poslao u majčicu Rusiju pa nek tamo nastave borbu protiv trulog i liberalnog zapada.
Knjige Nikole Špirića se prodajuko ALVA ! Dobio 300 000 evrići AVANSa za knjige koje će napistai pa kupio kćerki nesatn u Srpskoj neg Beču ! http://www.zurnal.info/novost/20366/spisak-bestsellera-nikole-spirica
POmozimo BAkiru, pomozimo i Miletu. imal đe toga ??
Treba njega oženit iz Bosne pa da dobije državljanstvo i odma da se kandiduje za predsjednika.
@Nepredvidiva jesi li ti kandidatkinja za udaju za Pernera? 😂😂😂