Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sigma Frojd Merkelova je kakila kad je bila mala, sada kenja ko foka... Kome su u istoriji Nijemci pomogli???
Svaba jase crnog konja! Dva puta se sirio i dok ga Ruja nije smirio. Ja to smem da kazem jer sam cetvrtinu nemac,a druge tri Sloven! Kamo srece da smo i mi jedno vreme pod rujom bili,ne bi se krvili posle. A izdresirali bi oni \"franjevacke fanatike\" kao sto su u red doveli Poljake Cehe!
nek pomognu sebi,ekonomija im razvaljena ,drzava ima puna\"balkanaca\" sto rade za sitne pare najprljavije poslove. koja bolesna politicka izjava,a krv bi nam popili.
Zena je 100% upravu. a to sto se kod nas ne mogu ni oko cega dogovoriti, to nije njen problem i naravno da ce nam drzati predavanja kad joj puhne da tako uradi. Zena je svjetski igrac, libo je za Balkan. Kad smo stoka koja se kolja, bolje nismo ni zasluzili.
@Shajse @YU pustite se te price. zna se ko patnju donosi na balkanu i ko ga je razvalio.
BALKANCI IZGRADISE NJEMACKU A NJEMCI RAZVALISE BALKAN !
U tome i jeste \"fol\" oni balkanu vecito pomazu? A zbog njih patimo.
tipicno za zapad.pomocice ti ali ce ti piti krv na slamku...
Pa mozda ce nam pomoci tako sto ce da nam posalje preostale zalihe Ikar konzervi? :)))))
Ne kaki Merkelova matere ti. Joj fol ona nešto pomaže.