Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijelo desetljeće su ratovali u nadi da će proširiti teritoriju, sve oko sebe su napali, a na kraju će od srbije ostati samo Ada ciganlija !!
Najbolje im je da se pripoje Bugarskoj 🤣🤣🤣
#FreeSandžak
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
stara srpska "tudje hocemo svojene damo" ali nece moci!
Pogresno predstavljen koncept: "Vučić čita historiju Njemačke, i ona je izgubila teritoriju koju je smatrala svojom." Ne, tkz.... Zapadna Njemacka nikada nije priznala onu Istrocnu,..i na kraju ju je vratila
Nev postoji ni jedna instanca u Istoriji da Srbi na kraju krajeva nisu ostvarili sta god da su zamislili. Tja,..nisu Turci, Njemci, Madjari, Italijani,..koji su vjekovima vladali Balkanaom,....sami otisli....nego su ih neki s noge na nogu isutali sa Balkana Ne bi se reklo da su ih tjerali oni koji su oblacili vazda uniforme svakog okupatora,..nego oni koji ce na kraju krajeva jedini i ostati na Balkanu
Mir je vrijeme izmedju ratova.
Lider
Krenes preko entiteta pc,sa autom iz trebinja do bl. I vi hocete da se odvajate.
Misle da će taj priznati Kosovo a ne vide da se naoružava i da mu je namera da teritoriju vrati pod upravu Beograda ma koliko to izgledalo suludo. Za srbe kosovo je pitanje svih pitanja. Ne može narod odlučiti na referendumu, ne može jedan čovek makar bio i vučić jer mnogo života u prošlosti je dato za kosovo kao i u Bosni. Mnogo je glava palo za slobodu da bi i ja i ti i narod odlučivali kome dati deo teritorije kome ne dati.
Problem je što ova karikatura od predsjednika NIŠTA ne čita.. kao i ostala politička vlastela u Bivšoj Jugi...
Priznaj Kosovo i Genocid i onda razvijaj ekokomiju prvo komsijama oa sa ostalima..Tako je i njemacka
Klix...bolje da više prevodite Spiegel nego ovo...Kabinet Četnika sa Jevrejskog je vrlo iznenađen i zadovoljan ovim nenadanim člankom koji je prikrivena promocija tog egomanijak.
Srbija je oduvjek bila drzava sa usponima i padovima ali drzava dok je Bosna vjecito necija podguzna muva ili protektorat.
@cetvrtinacin, ma šta oni znaju!😂
@cetvrtinacin Mordor
Vucic vas rastua hahah cjeli svijet zna da je kosobo Srbija.
Porediti Srbiju i Vucica sa Njemackom je smijesno i jadno..
@SerbianTroIIMasterrr vernost gospodaru?Ostaces verno potlacen od svog gospodara.Meni te je zao kao zivo bice, ne kao svesnog coveka, koji je dostojan sebe.Ti ces dozivotno lizati gospodarsko dupe, ne znajuci da je ono prljavo i da nije higijenski ga lizati.Mora da ti smrad prija.
srbi nemaju elitu,njihovi politićari ne poznaju jezik diplomatije,nemaju Evropske manire,agresivni su,primitivni su.srbi su seljaćka nacija palanaćkog mentaliteta.Svi narodi koji imaju za susjede srbe su nesretni.
srbija ima manje od 5.5 miliona stanovnika od toga 2 miliona su Romi i 2 miliona su Rumuni i Bugari.Mortaliitet u srbiji je godišnji 120 hiljada a natalitet 60 hiljada.Svake godine se de facto iseli iz srbije 150 hiljada stanovnika.U novom parlamentu srbije nema ni jednog pripadnika Ro mske,Rumunske,Bugarskei Hrvatske nacionalnosti(1991.godine u Beogradu je zivjelo 280 hiljada Hrvata).
E to nisam znao. 😉 Zato ima toliko mrkih srba.
@lari5 Kako bolan nema rumuna.bugara roma u skupstini kad navede da ih ima pola Srbije..Tesko vama..samo vam mrznja ostala! Stješnjeni izmedju Srba i Hrvata podavicete se od mrznje.Srbi vas sažaljevaju a Hrvati preziru a nevoli niko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)