Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Hrvatska treba tretirati ko ubistvo
@KvrgavoDrvo12345 Ovo treba tretirati kao ADZ igranku,tj. pretvorba vrijednog poljoprivrednog zemljišta u građevinsko.Kakva jadna žena niđe veze.
@KvrgavoDrvo12345 ne treba nijedna to zemlja ne tretira kao ubistvo nego kao podmetanje pozara i za to ima propisana kkazna koja je rigoroznija kao je neko nastradao u pozaru,zasto bi rh bila izuzetak,obicna mala drzavica u evropi poznata po nicemu osim gnusnim zlocinima u zadnje vrijeme
Umjesto 30 tisuca selefija nasla se lokalna piromanka 😒
@Libertino i ta jedna gora od 30 tisuca selefija
I više vam je štete ona sama načinila nego da ste sve izbjeglice pustili da uđu...
Inače poznata od ranije po činjenju istog djela... I hapšena zbog istog...
Sta ces uvek nayebe onaj ko je vec hapsen zbog slicnih stvari. I da nisi kriv moras proci sito i reseto da dokazes da nisi.
Cetnikusa
svašta
Svašta...
Svašta...
Sve na hudo žensko.