Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZE LI MI NEKO OBJASNITI zasto mi klix ukloni ovaj komentar a dobih 100 lajkova? Pa da pripazim, jer ne vrijedjam nikog. Cisto iznosenje misljenja. - Hrvati imaju miliciju, koja kao i prije rata zna i radi posao. Mi imamo policiju gdje se ni ubojstvo ne može riješiti, a auta nestaju kao u bermudskom trouglu
nek su ih ufatili.najgori sljam na planeti su rusi,iz kafića pobjegne piće ne plati gledao sam svojim očima
ne mogunda vjerujem da niko nije skontao da su unajmljeni rusi. ovo je insajder posao. rusi su samo naruceni da izvrse pljacku
macom razbili vrata, dobro nisu kucom
Ovi su bar imali sta ukrasti nije kao ona trojica levata iz Visokog robijat će 3 godine zbog 500 KM.
@sda-leprikoni MOZE LI MI NEKO OBJASNITI zasto mi klix ukloni ovaj komentar a dobih 100 lajkova? Pa da pripazim, jer ne vrijedjam nikog. Cisto iznosenje misljenja. Onaj dole napisa da se Kolinda prostituise i to ne diraju. - Hrvati imaju miliciju, koja kao i prije rata zna i radi posao. Mi imamo policiju gdje se ni ubojstvo ne može riješiti, a auta nestaju kao u bermudskom trouglu.
ipak ih je odala ona zaboravljena macola -----
Imam kitu, joj imam kitu, najvecu u splitu, najvecu u splitu. Sa njom zene, joj sa njom zene, razvijaju pitu, razvijaju pitu!