Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to spomenik kad ga od vlastitog naroda branis?Sranjo Tudzman
franjo tudjman je ratni zlocinac, agresor i okupator na BiH koji bi da nije crk'o 1999. god zavrsio na optuzenickoj klupi zajedno sa zlocinackom sestorokom "Prlicem i ostalima" i ne znam sto se Bosnjaci boje da to kazu? Tudjman se zalagao za Veliku Hrvatsku pripajanjem Hrvatske Republike Herceg Bosne, sto se Bosnjaci boje da to kazu?
To je toliko puta receno da i ptice na grani to pjevaju.
SRP i ČEKIĆ su vandalizam samo u fašističkim državama. U svim ostalim simbol napredka i dobrog življenja radničke / nelopovske/ kaste!
Sve je to volja naroda
Panika u HDZ-u, Tuđmanov spomenik je ugrožen.
Sranjo tudjman ni sa onoga svijeta ne da mira.
Narod polako sklapa mozaik i shvaa kako je popusio pricu od lopova i zlocinaca koji su ga pokrali na morbidne fore
srp i cekic... pa popisam te policajce... on je bio komunjara
Taj spomenik i nelici na Franju
Dajgle idolopoklonika na zadatku i to još čuvaju kipa zločinačke spodobe 🤣 Mali tip za vas jer ste skoro slavili Božić➡️⬇️ Ne pravi sebi lika (kipa) ni obličja (slike) bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi.(Biblija;Izlazak  20,4-6)
Unajmice Denisa Stojnica da dezura!
Ustaše i odoše
Heroji se nikad ne zaboravljaju...
Franjo ti si sramota hrvatskog naroda i izdao si Bošnjake i Bosansku Posavinu za kašiku kajmaka. Zaratio si Armiju BiH i HVO i to je išlo u korist, samo Srbima, a ne Bošnjacima i Hrvatima!
KAKVA SRAMOTA SRAM DA TE BUDE MALI. JOS DA JE USPIO PRIPOLOVITI BIH NEBI BILO BOLJEG OD NJEGA ZA HRVATE.
Zamisli posao ti je da cuvas kip!! Jebeni kip!! Pored mnostvo drugih problema u gradu..!!