Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makedonija i Albanija je kriminal od ulicara do predsjednika. Svi zive od toga.
Nisam odavno vidio ljepšu sliku.
Ipak su uzimali. Na papiricu na kesici ispravljen broj u 1, mozda pisalo 9. Plus tamo iza neki zvececi primjerci, da nekom bude mrsko brojati.
Koliko je kamiona prošlo? Koliko je kamiona završilo i BiH? Mi polako postajemo Meksiko
ovako bi i kod nas bilo kada bi pobjedio radoncic
Albanija živi od gudre,i to je ok .Takodze imaju 400 km prelijepe obale i mogu da žive od turizma u budućnosti.
Ma svaka cast ko ovo nadje i prijavi!
Para nema, pare nisu problem...
glupana...pa sto nisu podijelili svi sto su bili tu 😂😂
Šta znaju djeca šta je 3,4 miliona
Valja spalit ovolike pare 🤔
ovo neki cicija nije htio da plati kako treba...
Baš su popušili !!!
To su samo doznake od dijaspore.
--- Albanija i Makedonija nisu spremne na pregovore o članstvu u EU zbog nedostatka pravosudnih reformi, raširene korupcije i organizovanog kriminala. A kao BIH jeste ?? O korupciji i organizovanom kriminalu se sve zna a neki dan smo dobili i AMNESTIJU trgovinom uticajem ( popularno ja tebi tender ti meni tender bez novca ). Šta je sljedeća, POMILOVANJE DILERIMA DROGE !!