Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se napraviti novi zapisnik, pa onda patolog mora donijeti nalaz da je žrtva nesreće već bila mrtva prije nego je Toni pregazio, onda se mora pronaći par svjedoka koji će posvjedočiti da Toni uopšte nije vozio nego gurao auto, a onda da je, zbog napora od guranja, doživio blagu sinkopu, jer je jednom rukom gurao, a drugom molio krunicu uz tihu molitvu za sve potrebite prilikom nošenja ogromne, neutvrđene sume novca za Dom za djecu bez roditelja
Sinkopu je dozivio od neceg drugoga
@Gorillaz. Misliš, kao Halid Bešlić? Salem Miso? Ahmet Hadžipašić?
Od toliko rvata bas da na Ibrahima naleti,toni kao da je cekao bas njega da pregazi,znaci toni je krscanski terorista.
Tako je kad imas lovu, a kad imas vlast onda imas sve!
Sve više poznate face gaze i ubijaju ljude po ulicama, bili pravi ili krivi za ove užasne prometne udese i nesreće, iza ovih velikana estrade ostaju mrtvi.
Eeeeeeee moji ti, kod nas je drzava satkana od "TONImanije" i nakon 25 godina tvrde da nije bilo ratova, genocida, ubijanja...... sve se to "samo" ubilo, nestalo, ukopalo. Bas kao sto i Toni kaze, vec bilo mrtvo jer sto je mrtvo ne moze umrijeti.
Gadi mi se kao ličnost jer je pun sebe, a i forsira kad pjeva. Kako Đuro reče, ka se napinje dok sjedi na WC šolji. Neka i on malo udari guzicom od pod.
ti si sociopata; gadi ti se kao licnost (masda ga ne poznajes) i drago ti je sto mu se nesto ovako desilo, jer ti (koji ga ne poznajes, napominjem) smatras da se on mora prizemljiti. zbog sebe i svojih bliznjih, molim te da svratis do psihologa. ako zelis da postanes dobra osoba, mozes, nikad nije kasno.
U međuvremenu nestale su snimke sa nadzornih kamera u ulici u kojoj se dogodila nesreća.
nije mi jasno da se sad slomiše da dokažu kako je čovjek kriv, samo nek je štetu nanositi
Bit ce kao i kad je Aki ubio covjeka. NISTA
ubistvo na nacionoj osnovi garant. :) Ubijeni je Bosnjak iz Cazina....pa kako nas niko ne je** to ce se vrlo brzo pojesti pod tepih i nikom nista.
*pomesti
toni cetinski poznati uzivalac opojih droga.
neće jer je bošnjak beskućnik iz kozaraca...............na kraju ce on biti kriv..................toni je narkoman šmrce koku 23 godine....................
Illuminati😂
Pregazio ga i sta sad frajer se dobro nafikso i ono samo sto nije uso u kucu , tacno ispred kuce lezo naki lik da se naspava , ovaj ga lagano pregazio i tu do njega parkiro, sva logika
Toni N A J E B A O S I