Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima pravo dobrih crteza! Realisticnih, ali Boga mi i apstraktnih. Sve u svemu Milosevic me razocarao :)
Zasto Srbi vole gledati seriju Sulejman veličanstveni? Zato jer gledaju svog tatu! :-D
Strahinja Kastratović svaka čast.
banalno
kakva vise herceg-bosna???..ko je to izmislio? .. jednostavno HERCEGOVINA, RS i ne znam kako ce se zvati treci dio...muslimanska federacija?
I Hitler je bio slikar
Ferenc, a pogotov Strahinja... bolje da su isli u umjetnike nego u politicare. :D
KAKO BI ZADOVOLJILI ZELJE VECINE PODANIKA OVE DRZAVE DA ZIVE SVOJI NA SVOME, URGENTNO SE TREBA OGRADITI OD OSTALIH I OD NJIH NAPRAVITI SUSJEDE. TAKO BI DOBILI SUVERENU REPUBLIKU SRPSKU, HERCEG BOSNU I BOSNJAKISTAN. ZA TO SU SE SVI BORILI I TO TREBA I DA DOBIJU!
Samo je ovaj Vasil Tupurkovski mangupski dodo mjesec na ovu zvijezdu, zna on svoje korijene
U pravu si, samo sto Djuro Pucar tada nije nista crtao, ali su mu ostali oziljci od razbijenih flasa pica koje je tada popio, jer samo pijan ili veoma retardiran (sto je vjerovatnije) covjek moze mijenjati veliku, urbanu i plodnu morsku obalu za divlji, neplodni i fekalni krs zvani Ne-Um(ime sve govori). Jos jedan predstavnik velikih, nasiroko opjevanih bosanskih mudraca i genijalaca.
G E N O C D N I SRPSKI PSIHOPATA MEGALOMAN SLOBODAN MILOSEVIC JE SIN PSIHOPATA i OCA i MAME MU, KOJI SU IZVRSILI SAMO-U-BISTVO ! Znaci da su srpski politicari vecinom poremeceni umovi bez trunke covjeka i inteligencije ! 90% dobijaju srbi genocidasi diplome ili kupljene ili dodijeljene za fotelje kojima ce upravljati i lomiti NE-SRBE !! Srbi genocidasi SU OTROVi OPASNOST ZA SVE NORMALNE I DOBRE LJUDE , bili i ostaju ! Trebali ste naglasiti u clanku DA JE SRPSKI MONSTRUM SLOBODAN MILOSEVIC RATNI ZLOCINAC I GENOCIDAS !
umjesto da umjetnici postanu oni genocidasi postase
JEDINO VASIL TURPUKOVSKI šTO JE NACRTAO NEšTO SMISLENO A OVI OSTALI BOLESNI UMOVI
Mora Slove.nac nekog pede.ra nacrtat. Krv je to :)
bas me zanima kakve su crteže imali Tuđman i Milošević na njihovim tajnim sastancima...?!?!
Da mi je vidjeti škrabotine Đure Pucara kad je onomad BH teritoriju (Sutorina - Igalo) u krčmi poklanjao Crnogorcima
ima dobrih radova