Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K\'o da mu je Blaž Slišković predavao engleski :D
i tinks....ju nou vat ju von
Izetbegović govori engleski bez akcenta.
a sta bi sa kavvobag- kavvovac-vivovitica? jel se to odustalo od ideje? a svi smrdi u jednoj drzavi? ne damo kosovo? neke bitke nisu oruzane ali ni kao takve nisu iskljucene? slobo slobodo? sta bi od nakvog naroda?
hvala Bogu svi sve susjedne zemlje su skontale da četnika treba izbjegavati!
Nekaze se da govori, jer covjek CITA,i sve zavisi kako je napisano !!!
Ni englezi ne govore tvojim jezikom pa nemoj ni ti njihovim vec koristi usluge simultanog prevodioca. Svako se danas pravi englez i pored toga sto su prevodioci nepozeljni ali uvek prisutni. Hau doo U doo - weri well tenk U
Nikolic nije sposoban da bude presednik Mesne Zajednice , a ne jedne Drzave .
pljunite me usta ak on zna sta je reko..
ko da su nase kabadahije nesto bolje sve to treba na otok
Pa ne govori ili cita engleski covjek uopste lose. Cak sto vise puno je bolje od prosjeka na Balkanu!!!!!!!
nidje veze sto neko rece nije ni sjjno a nije ni kriticno.... ipak je bolji od bake sliskovica... hahaa
Ljudi, pa sta vam je (pojedini), haj sto ne zna pricati ili ne razumije, ali bi bio red da zna procitati ili smeksati jezik, da bi licilo na nesto. Ja da ne znam engleski, naucio bi govor napamet, s pravim naglaskom, a ne se brukao.
Nikolic Nije prodao Kosovo, kao sto sam video da je neko napisao.Ako je prodano to su uradili onda ovi pre njega sto su bili na vlasti.,Nemojte sejati toliku mrznju, covijeku se treba dat sansa da se pokaze na vlasti.
Nikolićev engleski nije loš. Znam da bi Bosanskoj federaciji bio miliji Tadić, ali izgubio je izbore. Morate se navići na novog predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Biće predsednik Srbije bar 5 godina, a možda i duže.
mislim da ni njemu nije nista jasno sta je pisac htio reći..ovaj iza bi najradje puko od smjeha al mu ofirno
ovo je napisano na oridjinale balkanskom jeziku pa samo čita