Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tragedija nikad ne dolazi sama. sućut njegovoj obitelji, savo drži se.
Jedan cetnik manje :D
sad mu je dijete na redu...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Velika tuga , iskreno saucesce velikom fudbaleru
@Winner kad si zadnji put .ebavo?
Kud nije onaj Izmet...odnosno lafo Mujo.... ili Jug Bogdan ( nemogu sve da pobrojim, prepoznace se) poginuo ....
ne kontam, koga boli k... za ove cetnike o.O
Ma, mozda je dobro sto BiH nema autoputeve. Kako bh politicari misle dobro svome narodu.
Savo je cetnik par ekselans ,sjecam se kada je finansirao dolazak par autobusa ravnogoraca u Beograd kada je BIH igrala sa Srbijom.....sve sto je posijao sada mu se vraca!
Jebo vas i savo i njegov brat seoski bilmezi. Cuj udario u kamion blizu naplatne rampe. Kabadahiski mentalitet drumskih razbojnika. Srecom pa mu kamion ne pobjeze.
jebo vasi savo i taj sto napada na kamione i to kod naplatne rampe gdje je svak pazljiv. Koji seosk
Zalite,Bosnje,zalite za svakom dusom koja ode!! I oni su zalili vas!!!
šo se mene tiče ovako svi dušmani moga roda Bosanskoga mogu da završe......izmetbegovići,lažigumdžijigići a da nepominjem radoradončiće,kuga i mora ih odnijela u duboke,duboke,dubine(viju konstalacije i kompozicije)svemira.....
O mrtvima najbolje. RIP.
Kakvih budala na ovom Klixu, ne postuju ni mrtve, ni bol za gubitkom. Sramite se! Nek pociva u miru, saucesce Savi, ne daj se!
Ko je Savo Milošević?
Nindza kornjaca
Brat od Save Kovacevica!
Savo je jedan od najboljih ljudina u njihvoj repki. I kad su govorili da ga je na Kosevu pogodio kamen, on je to demantovao. Moja sucut tebi Savo i tvojoj porodici. Pozz iz Sarajeva Nedaj se ljudino
Savo je jedini stao uz Ljaljica sto niej pjevo himnu Srbije... kad su ga svi pljuvali
Hvala!
Kakvi budala ima na ovom klixu da covjek ne povjeruje svojim ocima. Saucesce porodici...
Nije mi jasno po cemu je poznat ovaj covjek sto je poginuo? Koje se njegove zasluge da dodje na naslovnu stranicu? Ili je ovo opet Kilixov uredjivacki promasaj.
Samo tehničko pitanje za lingviste: JE li SAVA ili SAVE (kao rijeka)? Tnx