Ristić stradala zbog tehničke greške
14
Poginula prvakinja Srbije u paraglajdingu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se predje iz faze opreza u fazu sigurnosti ,samo je pitanje dana kada ce se desiti nesreca...tako je nazalost, u svim ekstremnim sportovima, oprez pojacavati kako godine i iskustvo rastu...Neka joj je laka zemlja...
@ovaj gore ...zato se ti nemoj reprodukovati...budi human...
ovi sa 24% mora da su presretni... nista ih ne raduje toliko kao nesreca nemuslimana, a i na zapadu su takvi - slatkorjecivi uvlakaci koji u sebi skacu od srece kada se nesto lose desi nekom od domacina
ko se paraglajdinga laća od paraglajdinga i gine
Saucesce porodici . Saucesce klubu .Saucesce svima , koji su poznavali ovu Zvijezdu na nebu ! Sanja , pocivaj u miru .
lignjorad Bolje su mame i seke bile u Kravici samo neznam jesul prezivile da i one mozda nisu letile poslednji let
Eh i ja moram svaku procitat sad necu moc spavat kako sam se nasikiro. I pad je let et nece vise nikad sto je letila,letila je ha ja
ok
RIP
bolje da je stotinu drugih svrba iz.ginulo nego sanja
idioti idite na mejdan pa svoje frustracije tamo ispoljavajte.imajte postovanje bar prema mrtvima
Tuga, ali to je rizik ekstremnih sportova. rip.
@ lignjorad Pozdrav i tebi od borca Ar.BiH. Prošao sam vam kroz Požarnicu ko vreo mač kroz puter, nigdje u onim potleušama od kuća ni čestit televizor nisam vidio, od silnog siromaštva. Ali zato vam je crkva bila puna zlata. Hvala!
Sudeći po idiotskim komentarima barem 51% stanovnika Balkana je ludo i destruktivno.Većini je potrebna stručna psihološka i psihijatrijska pomoć. Mediji su u predvorje rata 1991. raspirivali iracionalnu mržnju i tako je sve do današnjih dana.
Ajmo momci koji se nebavite ovim sportom s.i.k.t.e.r sa clanka. Na zalost se ovakve greske u nasem sportu ponavljaju. Narucito sjedalice sa mogucnoscu lezeceg polozaja su tu cesto u igri. Piloti vezu pojas na karabinerima ali radi lakseg kretanja po startu ostave nozne pojaseve otvorene koje kasnije jednostavno budu zaboravljene. Prije svakog starta kontolisati po sistemi:krilo,kaciga ,vezovi,vjetar ,zracni prostor. RIP Sanja.
@Abu Malik Jeli mosnjak u kom si se srpskom logoru rodio?Pozdravi majku i seku od VRS vojnika dobro su nam posluzile u vreme predaha!
a da je bar pala jos nekom servu na glavu , pa da bude dvoje manje