Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saucesce roditeljima. Nema se tu nista vise pametno reci.
Pasuljanske livade, a nije Pasunjanske livade. Hajd što kopirate članke i loše prevodite, al što nemate kontrolu nikakvu, to je čudo jedno.
Bravo Klix sto dozvoljavate komentare na ovakvu vest, bravo! Pacenici!
2.0 za nas
Ajde i ti budi dobar vlajo i skoci na minu :)
Cuj mosnjaka sto laju ko kerovi.
pa kako da vas ne mrzim posle pokolja u srebrenici,brckom,zvorniku,bijeljini,prijedoru i svim ostalim mjestima gdje nije bilo otpora.dabogda vam se vratilo a vratice se kas tad
Nije bila nesreca bre, nego pocetak osvajanja nebeskog Kosova
Nek ova djeca pocivaju u miru. Povraca mi se na ovu mrznju. Sram da vas bude. I zasto uopce dozvoljavate da se ostavljaju komentari na ovakve vijesti.
xaxaxaxa, opet Vlasi sami sebi najveci neprijatelji:-)))) Koja komedija od vojske:-))))
Pogledajte samo komentare, nije ni cudo sto mi u Srbiji podrzavamo Mladica i vicemo na sav glas N0Z Z1CA SREBRENICA !!! Kada budem procitao da su poginuli bosnjaci (pogotovu mladi) ima da se napijem od srece. Sto mladje to bolje !!!
Za srbe je Karadžić heroj a Jovo Divjak poturica. Naopaka nacija skroz, deformisana tobe jarabi, nikom.
Za njega su ti što si nabrojao poturice. Ko got ima morala, poštenja, vjeru u Boga, od Srba ti su proglašeni \'poturicama\'.
Jovan Divjak Rade Zoranović Miro Lazović Bogić Bogićević Slaviša Šućur Čast izuzecima.
Foto Arhiv?! kakav ba arhiv?
sami se ubili, nesposobni, slaba obuka
@japp Da Bog da tebe tražio institut za nestala lica...maloumniče!