Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je građanin BiH kad ga treba prikazati kao prevaranta, da je dobio neku svjetsku nagradu predstavili bi ga kao Hrvata ili Srbina iako je građanin BiH.
\"zaradio\"?!?
Pricajte sta hocete al Bogami svaka mu casttt !!! HAHAHAHAHA koji kraljj !!!
Da je dobra drzava sigurno da nebi to radio, nego nazalost natjerala ga njuzda i okolnosti. Sta da ti kazem Damire cuvaj se to su ipak sumnje i pakovanja
bošnjo
ovo su stari folovi koji su se radili po sarajvu prije 6-7 godina. uglavnom budu uhvaceni ali od para nema nista. odleze malo na grbaci naroda. i opet na ulicu
bosanci su pametni kad treba prevariti
Ovo je clanak od sax-a i ne vidim razloga da oni to rade, naime objavljuju svaki clanak kad neki bosanac uspije
nego što pročitam već znam kakva će biti većina komentara. joj jes naš čovjek frajer, joj kako je za.y.eb.o purgere, joj šta naši rade po svijetu, a da je to ovdje neko uradio, kukali bi kako sirote podstanare ostavlja na cjedilu. meša i andrić su nas najbolje opisali, nekad mi bude pravo žao što sam se ovdje rodio - za APSOLUTNO sve važe dvostruka mjerila, jednima vagamo sebe i \"svoje\", šta god to bilo, ljudi, pokretna i nepokretna imovina, a drugim mjerimo sve oko sebe - i koliko koristi možemo imati od toga, toliko smo \"gornji\"
skutoristanac