Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda bi ona naša što je odlalalala himnu BiH trebala doživotnu robiju dobiti
Himna izvevedena intonacijski savršeno,u džez izvedbi,seljačine poslušajte malo himne drugih zemalja u identičnim izvedbama,pozvali ste Josipu ,što niste pozvali Tomsona ako ste htjeli dinamiku ili Danijelu Martinović ako ste htjeli da se umrtvi intonacija... Čuj krivičnu prijavu,bože debila.....
Gospode pomilujjj gospodeee pomilujjj... Josipa Pop.
Pola mandata mu u himni prodje..
gleda je Kolinda i konta ja bih ovo sto put bolje izvela
Nisu oni culi kako je našu odAkala Ana Babić
ovog debila u zatvor zbog traćenja resursa sudskog sistema.
Ja sam joj govorio da otpjeva "Oj djevojko džidžo moja", ali me nije poslušala. Eh eto joj sad ;)
Pa valjda su imali generalnu probu prije,fakat je smijesno i nista se ne razumije 😂.
"Ocekivao sam da ce zavijati ali ne ovako"-hahahaha placem!Ljudino tebi ocito ne odgovara salonska izvedba himne uz klavir i niskog tonaliteta,ajd ti na kninsku tvrdjavu na ljeto pa revi sa Thompson u sav glas!
Ana Babić na aparatima.
čuj neka on bude presednik svim građanima kako je rekao.pa to tebe i boli ,izgleda.što nije Hrvaticama i hrvatima.trebao je dovesti Tomsona,to bi bilo bez greške,jeli de.
Josipa je jedinstvena i super pjeva, ali da izvodi himnu, to ja van svake pameti. Ne trebate nju tužiti, trebate tužiti onoga koji je izabrao nju koja takvim stilom pjeva da izvodi himnu.
Jeb. O mene svako ako se nije namjerno zaje.avala sa himnom 😎
🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣😂😅🤣 E ovo je smjesnije i od nase himne bez teksta
Josipa je institucija, uvijek bila zena ispred svog vremena 50 godina a njen nacin pjevanja je neshvatljiv za ljude koji slusaju thomspona skoru ...
I tako, Josipa o kojoj se deceniju nije ništa čulo, dođe na naslovnice! ha, ha, ha, ha