Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi srbi bi samo nesto dijelili
ne priznajem ni ja smrdiju, hajmo je djeliti, sto madzarima, sto rumunima, te bugarima pa bosnjacima sandzak. ako mogu albanci zasto ne i mi. zivjela velika Bosna. vlasima beogradski pasaluk.
E pa stvarno ovi Srbi ko sizofrenicari. Proslo je vrijeme kolonija i uzurpiranja drugih naroda. Odustali Franzi od Alzira, Tunezije...., Italijani od Libije, Englezi od Egipta, Saudije... a blesavi srbi jos zive u srednjem vjeku i hoce zemlju na kojoj ih ni 10% nema.
srbi smrde..
Ja sam za podjelu Srbije. Da se bre mirno razidjete, pa da svi normalno zivimo.
POZDRAV ZA BRAĆU NA KOSOVU. SVAKA ČAST UNIŠTILE STE POGANE wLAHE
ti sipci sa Kosmeta su tolko primitivni da ih ni Albanije nece. za Indiju
srbija ima pravo na kosovo koliko i ostale bivse yu-republike ..dakle nikakvo a to sto je milosevic ca.1989 ilegalno ukinuo autonomiju kosova ne igra nikakvu ulogu
i ti i ja znamo gde je SRBIJA gde je BOSNA bez lozenja ;) za vas i ostale u regionu smo sila..toliko..
Vojvodina je pre prvog svetskog rata bila srpska provincija unutar Austrougarske, nije bila deo Srbije, ali je bila srpska autonomna teritorija, podseticu te da se zvala prvo Vojvodstvo Srbija, a zatim Srpska Vojvodina. Ime \"srpska\" se izgubilo prikljucenjem Srbiji 1918. godine Nema na cemu, pozdrav od Vojvodjanina.
Samo bih ti jedno pitanje postavio prijatelju. Cija je bila Vojvodina prije prvog svjetskog rata, a cija je sada? Budi ljubazan da odgovoris.
@hahahahaha; mora da se salis? Mislis da se Srbija nesto pita a od nje se nije odcijepio samo ko nije htio.
Opet ovi Srbi bi nesto da djele i prisvajaju i normalno uz to serviraju svoju lažnu historiju. Kako su opet počeli da pričaju o podjelama i nemogućnostima zajedničkog života, Bošnjaci ne bi trebali da budu ponovo glupi nego da se pripreme i naoružaju. Opet hoće da ratuju, ali sad treba da se fino obračunamo s njima da im ratovanje ne padne na pamet narednih 200 godina. Pa nek osim Kosovskog mita imaju i Bosanski mit.
O kakvoj podjeli oni govore... ima vise Cigana u Srbiji nego Srba na Kosovu.
ne lozite se..ovde kako srbija peva vi svi ostali igrate..jasno vam je..znaci kosovo ima da bude podeljeno i kraj bre..vi bosnje palite jer vam se dryava iovako raspada a neukusno je yebavati srbiju po tom pitanju dok ti 50 km od sarajeva u krugu ne smes da se deres bosna ovo ono aj palite...
Kosovo-Age structure: 0-14 years: 27.2% (male 258,078/female 237,987) 15-64 years: 66.1% (male 630,350/female 576,946) 65 years and over: 6.7% (male 51,668/female 70,603) (2011 est.) Median age: total: 26.7 years male: 26.3 years female: 27.2 years (2011 est.) Ethnic groups: Albanians 92%, other (Serb, Bosniak, Gorani, Roma, Turk, Ashkali, Egyptian) 8% (2008)
za tepsiju bakljave dajte nam kosovo polje