Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta zna Mamić šta je milion eura, uzme i odnese
@Pupak2 a tako i donese
Maaamiiinjoooo CAR ... Mučka đubrad hoće da ga zatvore, yebo ih Joca Amsterdam 😂😂😂😂😂😂😂
pravomocna optuznica?
pa jesam li ja joca amsterdam,jebo tee jesmo li mi corleoneovi
kad ne budem u dinamu prebicu te ko macku!
Samo HDZ
Oni samo i mogu da dižu optužnicu ,a Mamić manga digo para i para ,digo grad,digo klub,digo repku tako što je digo mnoge igrača koji su se digli .
"Vi svi pripadnici Županijskog suda možete samo prihvatiti da mi popušite k... Moji pravni savjetnici nisu moji branitelji i zato ne moraju ispunjavati pravilničke uvjete koji su predviđeni za branitelje. Oni samo moraju ispuniti one uvjete koje im ja propišem. A vi samo dalje ometajte pripremu moje obrane, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali. J... vam majku svima, počevši od gospođice Budalice, pa nadalje", poručio im je Zdravko na početku suđenja.
Za ovakve je u kriminalistici davno osmišljeno tajno snimanje i simulirano podmićivanje sa označenim novcem (posebne istražne radnje).
Ovakvi inace rade samo sa kesom poput politicara.Ako se na papir stavi onda svak ima priliku da vidi i cita
Ne dajte Mamica sve dok oni ne izruce ove nase pobjegulje u Hrvatskoj!
kad je vec kod nas , moga bi i nesto korisno radit sramota https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&index=1&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
On je trpao malo u dinamovu kasu, a vise u svoj dzep hahaha
Sve ove koji klepe nekoliko miliona treba strpati u zatvor, ne zato sto su klepili milione nego sto nisu bili pametni i pobjegliu negdje gdje ih nikad niko nece naci recimo Juzna Amerika i uzivali u istim milionima.
Zar ti stvarno misliš da je mogao otići na bolje mjesto od ovog Apsurdistana ...???