Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze, Mamić će opet u Bosni ostati heroj jer on je krao al' je i davao. HAHAAHHAH to ti je naša pamet, sve go debil.
Kakva zaštita ljudskih prava za neljude? Za lopove, ubojice, silovatelje, pedofile itd....kakva su prava imale njihove zrtve? Ukinuti svu zastitu ljudskih prava za neljude!!!!!
Kako mi nemamo nekog mamića jer ovaj Mamić je napravio milionski protok para kroz budžet kluba i grada
Budzet grada je osiromasio.
Umori se čitajući predzadnji paragraf.. Ne znam da sam u životu dužu rečenicu vidio. Vjerovatno jer gubi svaki smisao rečenice ako do kraja već zaboraviš 80% pročitanog...
dobro si uspio !!!
u svaka doba mogu pobjeći u rezervnu domaju
Sad kad otkriju da je i Mamić Vranješu slao golišave fotografije
@Riktas.....hahahhaaha
Ova Hrvatska oboljela od v rha do dna.Ne primjerene gluposti za jednu punopravnu clanicu EU.Gospodo ogledajte se malo o susjednu Sloveniju u svemu sem u ovom cime se vi sad ponosite
Istina uvijek izadje na vidjelo. Osim naravno u BiH.
U Hrvatskoj pravde ima barem koliko toliko. U BiH, SDA lopovi i kriminalci uništili pravosuđe.