Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta... r.i.p. ...ovo je bio PRAVI Srbin
Ma Aleksić bi Glavovića možda i sam za koji dan ubio.........to je bila njegova trenutna reakcija
Najlakše je sve generalizirati i strpati u isti koš. U biti je sve to žalosno. Čovjek je dao život braneći drugog, a ne vole ga ni jedni ni drugi. Za jedne je izdajica, a za druge isti kao i ostali.
Kako je izdajica kad Do-dick kaže kako je Aleksić jedinstven......kako nikad Bošnjak nije spasio srbina.........Srbi su ginuli od četničkih granata u Sarajevu ko i Bošnjaci.............Srbi su u sred rata predavali u školama i na fakultetima u Sarajevu..............jeli i jedan Bošnjak tokom rata predavao u bilo kojoj školi u nakaradnoj izdrkotini RS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To ne umanjuje njegovo djelo, čak naprotiv. Znači da je ubicama bilo dovoljno ime da nekog ubiju, a Srđana nije spriječilo da se suprotstavi ni to što su njegovi suborci. Šta bi ti uradio da si bio na njegovom mjestu?
Treba ulica sa njegovim imenom u Trebinju.
Ne vidim razlog zašto ne? Šta je Srđan pogrešno uradio?
Film još nisam gledao. Za Srđana sam čuo još u ratu 1993.g., tako da se nadam da nije istina to što si napisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)