Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi TITO, i komunistička MILICIJA, sjetio bi se on šta je radio dok je bio mali, i to sve u detalje... Demokratija nije za nas... Naš narod razumije samo silu i teror. Ja imam osjecaj da ih ovaj idiot zavlaci, .. vjerovatno je prodao curu... i to bi bilo bolje neg\' da ju je ubio...
ja mislim da djevojka uopšte nije tu ne znam koliko je onaj manijak uopšte podoban za svjedočenje on samo kupuje vrijeme kako bi njen leš što prije istruhnuo kako se ne bi mogla uraditi obdukcija
Sramota si za islam, za svaku religiju. A sto se tice ratnog puta ovog monstruma neka ispituju Hrvati oni su mu dali drzavljanstvo, nisu ga hapsili po potjernici Interpola, mora da ih je necim zaduzio.
@gnjurac .......najbolje bi bilo da --monstruma-- svezu lancem oko vrata i nek pred njima ko cuko ide i pokaze gdje je bazio zrtvu ,juce u dnevniku neko ga oslovljava gospodin Paravinja nezamislivo.
Mozda su mogli ztraziti pomoc iz BiH. Imamo vise iskustva sa intervenicijama na planinskim rijekama. U Banjaluci postoji jedan stari instruktor koji je doktor nauka u ovim situacijama. Gotovo sigurno se tijelo zakacilo za grane u nekom kontra toku ili pluta uz obalu na jezeru prije brane. da se radi o par dana od nestanka oni bi nju nasli ali ovdje je proslo skoro tri sedmice pa ce potrajati....
Dao Bog pa ti rak po plućima reli voz\'o...majmune!
sta je demokratija, sta ja znam? a kako cu znati? :D
Poslati ga na Goli otok da tamo nauči, ili je možda nepopravljiv. U svakom slučaju na Goli otok, tamo je izolacija, da tuca kamen i to bez vode. Kaaaaakva demokratija ?
Nemamo riječi. Zločinca pritisnuti dok ne prizna. I osuditi ga da ne bude i dalje prijetnja za živote poštenih ljudi. Taj nije za javno kretanje.
Ja stvarno ne znam do kada cete nas bombardovati ovim informacijama. Potraga ovo ... potraga ono, ovaj ono ovaj ovo..... A za onih 20 000 nestalih u BiH niko ni rijeci ne progovara. E sad se vi zapitajte u cemu je stvar ?
Da je nije prodao ili tako nešto? Možda ima neko treći, pa ovaj dobija na vremenu, dok onaj ne odmakne sa otetom djevojkom?! Saosjećam sa familijom....kroz kakvu traumu oni prolaze...jadni ljudi
eh da je Tito živ opet bi umro kad bi sve ovo vidio danas..
Servi najveci lazovi.
i hajd onda reci da srbi ne smrde !
pozdrav za CRO iz STOLNOG grada ŠEHER grada Sarajeva
Kao sto sam vec jednom istakao, njegova proslost, narocito ona tokom 92/95 se treba ispitati od A do Z!
Ovo mora da je jos jedan od ponosa serva...!!! Sjeme im se zatrlo...!!! Mozda je ovaj monnstrum pocinio najgore rattne zlocine u Bosni Hercegovini...?!!!