Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...veliko pranje ruku :))...izleti "mjerač kukuruza" k'o peršing...inače, autohtoni "do drine" ustaša...
anto đapić je proizvod hdza u borbi protiv velikana hsp-a dobroslava parage, a zatim i prkačina. njega ideja hspa ni ne zanima, njemu je svejedno koja je stranka, ako ima parče masla za njega. pravu ideju hspa nosio je uz paragu i prkačina i blaž kraljević kojega je također hdz pogubio. neka mu je laka zemlja i vječna slava.
A KO SE TO BAVI POLITIKOM ZBOG DRUGIH INTERESA OSIM LIČNIH I GRUPE OKO SEBE? PROKLETO IM SVIMA BILO ŠTO SU JAMILI U IME NARODA, BILO KO I BILO KOJEG!