Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma budel ba kakvi smaranje za moje pare....ima de moze....Da ti dodem jos da lovu potrosim i jos mi uslove postavljas....kakav ba Covid pasos...necemo mi to u BiH imayi jos za 5 god...Ima Neum,Turska,Albanija...mozda Crna gora,a vi ganjaj te EU standarde...
A đe to ti možeš a da ne iđeš preko teritorija EU?
Jesi li slucajno cuo za putovanje avionom ??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pustat ce oni sa slicicama iz zivotinjskog carstva veoma brzo. Ako sezona propadne gotovi su
Tome si se nadao i prošlog ljeta, ali Boračko ti je bio plafon
DivaGrabovcevaa Ahahahaha zaduženi kao Grčka nemaju niti jednu trafiku da nije prodata strancima. Sve i jedan hotel i komplet jadran prodat. Drzava pod hipotekom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Auuu HR sa morem 87.000km2 Srbija bez Kosova 77.000km2 Pao na kladari.
Eto nas sa našim paradajzom i pitama ,a vi nam spremite strare krevitine iz Titinog doba i vino sto sapirete kace.
U Hrvatsku Sam isao redovno na more po 7 dana, Sad Sam je prekrizio iz daljnjeg aranzmana, ne postoji vise za mene i moju familiju.Sad necu vise nit da koristim Hrvatsku kao tranznitu avio rutu, ima Sarajevo, Bluka, Tuzla.
Ja u Hravtsku ne idem. Samo prođem kroz nju.
zamotaj zenu i na bliski istok ako ti ne odgovaraju EU pravila
Sa sertifikatom iz Srbije o vakcinisanju bez problema do Pule a priznaje cela Evropa.
Ne hvala,.. Albanija i njene plaze su trenutno daleko bolji izbor
Neum je buducnost ! Plivajmo domace...
Ovo što pišete za Tursku su gluposti... pristojan smještaj za 7 dana 4 osobe nema ispod 800 eura bez hrane i puta... E sad put do tamo avionom je nemoguć, jer je skup tako da ne folazi u obzir...put autom je 20 sati ako imaš sreće i nema zastoja a košta oko 100 eura u jednom smjeru (uračunato najmanje 3 stajanja i troškovi na putu) Put u HR je 3 sata vremena, oko 15 eura... smještaj u HR pristojan je isto ko u Turskoj..
Znaći za manji trošak i za manje vremena si u HR, tako da ne kakite
Svaka drzava, pogotovo unutar EU, ima skoro pa iste zahtjeve. Hrvatska sigurno nece oplakivati par hiljada Bosnja koje su mislile do Zaostroga na dan doci. Zemlja koja trosi milijarde na mostove, željeznice, aerodrome, naoruzanje, sport, kulturu, obrazovanje i socijalna davanja sigurno zbog koju hiljadu eura neće propast.
Evo sve trčim,pa ima CG .....
Đaba ti sve al ja sam hrvatsku prekrižio sto se tice mora.
Na granicnom prelazu Brgat-Ivanica u subotu 22.5. smo vraćeni sa hrvatske granice. Nisu nam dozvolili tranzit do Neuma. "Nema tranzita iz iste države u državu, imate Vi svoj put unutar BiH do Neuma", riječi su službenika.
Spanija Italija valovi mulj more truba udzes samo onako da se smocis.Brela setnja ujutru more mirno cisto domacin ljubazan.Bosanac.
Columbia University.New York, upravo pokazala sustave za " health monitoring', do rezolucije jedne stanice/celije. Sustave funkcionira tako sto se u organizam covjeka ili zivotinje cijepljenjem ubacuju nanosenzori, koji u realnom vremenu prate I signaliziraju svaku promjenu zdravlja. Ukoliko osoba konzumira alkohol, duhanu, ... sustav to takodjer moze prepoznati I signalizirati, preko 5g mreze
@donaldinho imas li ti prestavu koliko je to skupo? Sigurno nece ih ubaciti ovim vakcinama nama, tj vama. Toliko ne brinu za nase i vase zdravlje.