Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zasto se drzava uopste pleka sada kad je sve gotovo. Ili je u pitanju lesinarenje, ili su dobili instrukcije od EU da ne smiju dopustiti da Rusi preuzmu kontrolni Paket dionica. Ako je ovo prvo, onda tesko da bi se sada neko od HDZ-ovaca mogao utaliti, a ako je ovo drugo, onda je glupo samo po sebi, posto ruski kapital (kao i svaki drugi) slobodno cirkulise Njemackom i Francuskom.
Ako ustanu Hrvati ima da gori cijeli Balkan. Pernar da ih povede kao Matija Gubec, Pantovcak ima da gori kao sibica.
Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno, vlada pozdravlja dogovor. Kakav dogovor crni sinko daj pare duznicima i to je onda za pozdraviti. Ako budete spasavali Agrokor kao Inu ode sve u ?izdu materinu.
premijer na daljinski ;P to ti je kada se petljate u unutrasnje stvari BiH a ni svoju drzavu ne znate, propada Agrokor, putarine skuplje ....samo vi ustasluse prosipajte