Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je u tome što je Dragan Čović fašista i što kao takav radi na opstrukciji svakog napretka u BiH, a i njegova saradnja sa Dodikom a sve protiv BiH. Da je drugačije, nikada bošnjaci ne bi birali hrvatskog predstavnika.
prvi mandat Komsica nije bio Covic, pa je opet izabran
@Haris033 ne lupetaj to je samo bio inat..ako hoces mogu pisati 3 dana ali eto necu da budem bezobrazan mislim da ce vrijeme pokazati da Bosnjaci igraju politiku islamske deklaracije..da je bio bilo ko isto im se nebi svidjo pricali bi druge stvari i druge probleme o njemu..ja razumim da sva tri naroda trebaju imati ista prava i nevalja da neko nekoga preglasava..imate RS zasto tu ne radite nesto bec po slabijem..Dodik nam svima prkosi a samo su Hrvati krivi za sve..mani se carsijske politike..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
-HRHB i RBiH u Daytonu su spojene u FBiH -RS i FBiH u Daytonu su spojene u BiH RS biraju srbi FBiH Hrvati – Hrvatske predstavnike Bošnjaci – Bošnjačke Da ste vojno osvojili područja HRHB i RS-a onda bi to bila BiH građanska država. S obzirom da niste onda je stanje ovakvo kako je.
Problem je u tome što ako se napiše istina i iznese svoj stav o Komšiću budeš banovan trajno.Bez ikakvih uvreda i samo zbog otvaranja teme koja je itekako dokazana 4.puta sam trajno banovan na Klix forumu.
e pa lažljivče, neki su Hrvati podebelo profitirali od tih hotela i hrane, kao i ostalog MTS-a. Jamili ste pola i više od svega što je bilo namjenjeno Bosni. Plus koliko je UN, donirao za Bosance izbjeglicemjeri se stotinama miliona$. Šta bi vi da se sve te krađe i pokušaji oduzimanja i teriorija agresijom i UZP-om zaborave - nikada. Dan danas Plenki i ostala fašističko ustaška banda nemože da zamisli da je sa vršljanjem po Bosni ZAVRŠENO ZAUVIJEK! Vračajte ukradeno!
Da problem su Bosnjaci! Sve ono sto oni biraju i za sta se zalazu treba odbaciti. Oni su tu samo da kupuju hrvatske proizvode i potpomazu hrvatsku privredu i hrvatski prosperitet. Hrvati naravno nisu jednakopravni sa Bosnjacima oni su "jednakopravniji"...
sta pricas bolan kakvi Bosnjaci za Komsica su glasali Bosanci i Hercegovci to jest manjna u vlastitoj drzavi
50,11% Bosnjaka 30,78%Srba 15,43% Hrvata i da su Dodik i Covic polno općili kao sto su imali u planu brojke ostaju iste😋😋
Sve dok su u HR fasisti na vlasti Komsic ce biti vas predstavnik BiH hrvata. Ili on il drugi castan katolik a ne fasisticka separatisticka gnjida kao Covic Ljubic i slicni njima
Plenković ne prestaje da laže. Laže da mi je muka od ovih " profesionalnih" i fašističkih Hrvata. Po ko zna koji put, za Čovića nije glasalo dvije trečine Hrvata u Bosni! A kako si Plenki slab sa računom i računanjem to fašistički pokazuješ. Uostalom ko si ti da nesarađuješ sa Komšićem? Sa Komšićem sarađuje dvostruko više zemalja u EU i Svijetu, a sa tobom jedva prozbore po koju kurtoaznu, onako, uzput! Lažeš ti Njih - Plenki. Dokazano je X puta!
Jebbemo ti mi BOSANCI mater legitnimnu fasisticko-ustasku.
Kretenu i u buducim izborima micemo birati politicare sto rade za BOSNI I BOSANSKI NAROD.NAMA NETREBAJU ZLOCINCI TKOJI RADE ZA ZLOCINACKE ZEMLJE A JEDU BOSANSKI KRUH,I RADE PROTIV SVOJE ZEMLJE.TEGBIR
Predsjednik Hrvatske nije izabran samo GLASOVIMA Hrvata !!! Za Predsjednika su glasovali SRBI, MAĐARI, BOŠNJACI... i druge Nacionalne skupine !!! Zašto se ne zalažete za isti princip GLASOVANJA koje imate u Hrvatskoj !!! HDZ BiH je samo politička STRANKA, a ne predstavnik NARODA !!! PARADOKS takvog razmišljnja je da jedan Član predsjedništva BiH može biti izabran sa svega 7% glasova i LEGITIMNO predstavljati sve građene BiH !!!
Predsjednik Hrvatske dobija po ustavu legitimitet predstavljanja države i svih njenih državljana. Hrvatski član predsjedništva BiH treba imati legitimitet predstavljanja hrvatskog naroda u BiH, a to ne može jer ga nisu birali Hrvati. Ti ne razumiješ legitimitet predstavljanja. Za bošnjačkog zastupnika u hrvatskom Saboru mogu glasovati Bošnjaci, a ne Hrvati. Kakav bi problem bio Hrvatima preglasati Bošnjake u RH ali to nije politički moralno
On bi predstavljao samo Hrvatski narod, i zajedno sa ostala dva predstavnika cijelu BiH
Bosnja ci prvaci u davanju pogrdnih nadimaka jako ruznih psovki i naravno biranju drugim narodima predsjednika iz inata i bolesne pakosti sujetne
Ovdje se postavlja pitanje njegovog legitimiteta. Ako nije izabran iz baze za koju se kandidirao, onda svako lamentiranje gubi smisao. Dakle, nije bitan Komšić, nego i podmetanje da je on Hrvat. A sumnju u njegov nacionalni i ljudski habitus daje on sam, tako što se amoralno nameće kao predstavnik, a da ne govorimo o tome da je zaštitnik hrvatskih interesa Dodik, prije nego Komšić. Ustvari, Kljujić je u intervjuu najbolje opisao njegov lik, nazvavši ga "zlom".
Nama svima u BiH treba nacionalno pomirenje. Ne bi hrvate, srbe, ni bosnjake u BiH trebalo da tutori ama bas niko. Nama svima treba gradjanska drzava sa jednim predsjednikom kojeg cemo svi mi izabrati zbog njegove vizije a zbog vjeroispovijesti. Nama treba BiH bez entiteta, distrikta i kantona!!!
@odbojkash10 Ne i ne zbog vjeroispovijesti.!
@TvojDragiKrkan Dokle god postoji tvoje, moje i tuđe, nikada, ama baš nikada nam neće ništa dobro donijeti. Ja kao bošnjak bi glasao za nekoga tko ima viziju za ekonomsku, prosperitetnu, građansku, geopolitičku, evropsku budućnost BiH, ma kojem Bogu se molio ili koje boje kože bio. Budućnost naše djece i ove države bi bila osigurana. Ovako je svaki dan sve manje i manje BiH građana koji ostaju u ovakvoj BiH!
Nije tacno, glasali smo za Komsica.
Pa za ovog morona su Hrvati samo oni sto zive u Hercegovini a to sto ih u Sar ,Zenici,Tuzli ima preko 100000 to nije bitno jer oni nisu pristalice HDZ-a pa se i ne ubrajaju🤮
Šta hoćeš izabrali smo vam najboljeg predsjednika bolji i od onog seljaka dodika i od dzaferovica