Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od BiH kojoj Vulin dolazi na Manjaču u helikopteru vojske Srbije a kod nas taj isti Vulin ima zabranu ulaska.
Hrvatska i Slovenija su u bivšoj Jugoslaviji-Srboslaviji stvarali 70 posto bruto proizvoda i u tim zemljama je bila koncentrisana precizna industrija.Danas srbija otkako se osamostalila kao država postala je najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi jer nema više koga eksploatisati.
Sve drzava bivseJugoslavije su banana drzave.
U Hrvatskoj su index i jutarnji smijenili 3 ministra!Jel to moguce u srb ili bih?Realno
Ma vi ste jedan prdež od države ljigavci bjelosvjestki
Poštujmo zakon .Tako se to radi .
Lako se na bjedi izivljavati
ahrvatski policajci ulaze na teritoriju BiH,i sadd RH je ozbilja a BiH nije
Ma vi ste šega ziva za nas, ratovali protiv dva agresora, bili između dvije vatre i opstali. Vi se klincite sto ste vratili par momaka sa granice.
A đe su Him 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜,?Da su bili na 🚜🚜🚜🚜 pustili bi Hina!
Ova priča koristi samo i jedino dvojici: Vučiću i Plenkoviću. Samo njima. Ne bi se iznenadi oda je ovo dogovoreno i režirano. Ja im od svega vjerujem samo to da su srpski kadeti zaustavljeni i vraćeni. Drugo: šta se Krstičević ima petljati u vanjsku politiku ? Bilo bi bolje da kupi nekoliko borbenih aviona.
Na slici govori : "Ovoliki smo zabili Serbskoj nejači !"
Nema ozbiljne države na Balkanu. Bila je ali je više nema