Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takozvani Plenky
Plenkoviću, nemaš se šta savjetovati... Grci su već dobili savjet: suzavac, šok bombe, gumene metke i kraj priče!
Karavane prolaze , psi i dalje laju ,a kod glupog bošnje se migranti gomilaju. Oni vjeruju da je Merdagen njihov najveći prijatelj.
Znate uzrok?? Previse ste se bavili sa Bosnom i puno ljudi vam je izreklo jednu staru kletvu koja glasi : O jadu se zabavili 😂😂 i izgleda stigla vas tuđa kletva
@Sin1Bosanski ... ahahahaha cuj ovoga .... bapske price , bajke i basne mozes naci u djecijoj biblioteci .
LIjjepo polako sa Grcke avionom a Brüsel i raspodijeliti po clanicama EU a ne pustati u nasu vukojebinu odakle i sami bjeimo.
Za početak dovesti vojsku na granicu i podijeliti gumene metke. Ne treba čekati ni Nato ni Eu što će kazati. Onako ko Orban.
Jeli tebe na granici Njemacke doceka vojska sa gumenim metcima?? Ti nesto vise covjek ili ljudko bice od ovih iz Sirije, Iraka, Irana, Tunisa i Maroka. Pa od njih nije pobjegao i prepjesacio po 3000 km jer mu je dobro u zivoru!!
@Sin1Bosanski Nikoga i nigdje, na bilo kojoj granici vojska ne dočekuje s gumenim mecima...kad govorimo o normalnim ljudima, koji na regularan i legalan način s potrebnim dokumentima, prelaze granicu! Divljacima, bez identiteta i uz nasilan i ilegalan prelazak granice...treba da bude vojska s gumenim mecima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)