Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komaricu je i baja zakitio, tako da ne čudi njegov odnos. on je humanista samo za naivne i tendenciozna. izmađu ostalog, cekveni "vjerodostojnici" su pokazalu svu raskoš humanizma devedesetih.
Podli Bošnjaci su izborom Komšića doprinijeli da Čovića podržaju i oni koji to nikad nisu činili...odlično obavljen zadatak za HDZ
Volio bi da EU napenali ove Hrvatske bogalje koji sire Arapske vrijednosti po Evropi. Isla bi Poljska, Rumunija, Madjarska, Rumunija, Hrvatska..... mars na istok gubitnici, mars na vasu sobstvenu stranu ovog rata civilizacija, na Blisko Istocnu stranu gdje jednoumlje ide kao normala.
Ja jutros otvorih argetu kad Plenkovic iskoci 😱
R.I.P. Plenković 🤣🤣🤣🤣
Biskupe, gdje ti je stado biskupe i zasto ga predstavljaju Dodikovci iz SNSDa?
Ovaj Plenkovic ko vegeta u sve se mjesa 😁
Vazda prehladjen,šmrće,sipljiv nekakav a jos i anemičan...