Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko se toj KOMISIJI ... zavrsice ko agrokor ...
U PLENKOVIĆU LEŽI USTAŠIZAM KAKV ON I KAKVI BAKRAČI.
To se odavno zna jer Plenkovic u Europi uziva jako veliki ugled i kao politicar i kao strucnjak, a govori perfektno i 6 jezika, sto nije nebitno za takvu funkciju. Nadam se samo da ce imati dostojnu zamjenu na mjestu premijera Hrvatske jer nitko kao on ne bi mogao preokrenuti neke katastrofalne gospodarsko-politicke trendove koji su prije par godina prijetili Hrvatskoj. Sretno, Plenki!
Fasista je, ima potencijal
Dakle, ubije čovjeka. Pa je taj jadnik kriv što je izvan smjene, bez adekvatne opreme radio svoj posao. Pa na promociju knjige koja opravdava i slavi taj zločin i terorizam dođe predsjednica Republike. Pa se mi još nečemu čudimo što je Hrvatska fašizirana
Mogao bi se i ja naći u krevetu sa Charlize Theron... ali jbga... (: