Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neću valjda u hrvatsku na more. LOL
@ElfetaQueen1 Bio u Hrvatskoj, Egiptu i Turskoj, mogu reci da je najljepse more u Hrvatskoj. Barem mozes setati i ima onaj miris mora. Ko god se vrati iz Turske prica o hrani i hotelu. Pozz iz Tuzle.
Volim popratiti klix s vremena na vrijeme,ali kakvih ovdje sve idiota ima u komentarima,klinci pristavi laju...skontat ćete i vi što je život,nadam se
Ova informacija nije potrebna bosnji jer cim uddje u zemlje evropske unije on stavlja pojas,smanjuje gas i prati i pridrzava se ogranicenja,tako da kliksu tebi hvala ali nema potrebe za ovim tekstovima a i malo su kontradiktorni jer ovim ti kliksovcu dajes prostora ljudima da gasajuuu do kamere kontas kontas idi bolan umi se umi se operi se dole idi bolan umi se umi se operi se dole
Na svakom zaklanom teletu koje tušnem u Dubrovnik meni ostane načisto 1000 km a vi se koljite bez pare!
Kad pođem ići ću pravo u Knin svojoj kući "Pragom"pod punim gasom !
Nikada neću shvatiti ovakve članke. Kao da želite da ljudi neodgovorno voze. Onaj ko vozi normalno nema razloga za brigu o radarima.
Jediini koji bacaju smeće po Hrvatskoj su Bosanci, svih vjera. Uz to su bučni i nametljivi, a svaki dugi te pita pošto je kuća ili apartaman na moru, kao da planira kupiiti.
Prilagodite brzinu zbog sebe ne zbog kazni.
Jel i dan danas one babetine u crnilu hodaju po plazama i urlaju „KRAFNE“ „TURSKA RAKIJA, hej zamisli to, na preko 40c one babe u onom crnilu pridaju „krafne“ onako masne, pa gdje to ima u svijetu, od onih babetina nebi ni orah uzeo a kamo li „krafne“ na preko 40c u sred ljeta, :))
To je njihova Evropa i sto imaju platu 1000eura. Ahahahha. Jarane to je jad i cemer. Kupe po plazi one limenke od piva. Dosadni pravo ne mozes ni hladno pivo popit na miru, cekaju pored tebe da popijes da im das limenku koja vrijedi 0,5 lipa. Fukara. Crna Gora zakon
Da mi je znati ko to ide na more putem uz Madjarsku granicu...
Hvala Bogu vec deset godina ne ljetujem u HR. Nemam namjeru ni da odem u NDH. Promicatelji ustastva nece od mene vidjeti marke.
Ovog ljeta planiram samo jedno putovanje,maksimalno deset dana.Odrednica Istambul.Od Bosfora ćemo vidjeti kuda dalje.U Hrvatsku mi ne pada na pamet.Tamo više ne ide niko ko ima imalo soli u glavi.
Samo da se zna.Prvi koji je stavio Srbiju u vazalski položaj je Bajazit I zvani Munja :) Poslije je došla na red i Bosna za vrijeme Mehmeda Fatiha ,pa naseljavanje kamenjarskih Vlaha koji su se greškom pokatoličili, a kasnije postali "Hrvati"...itd....bla,bla,bla :)
Ja samo planiram i tako vec duzi niz godina
Maksimirskom cestom u Zagrebu pa sve do Dubrava nema ni jedna kamera. Slobodno raspalite 220 km/h , pa ako preživite dobro i jest a ako ne i nije neka šteta.
Nikako mi nije jasna katolicka ajd da je nazovemo vjera.... Kako svake godine u medjugorje se izgube i umru preko 20 Italijana. Kako ih ta njihova gospa ukazanja ne spasi..... Ahahahha. Dodju Italijani iz grada sa asvalta na onaj kamenjar. Neiskusni kao ovi cobani hrvati jer su se oni kao mali igrali sa kozama pa kamenjarima
@bosniabalkan Ni meni nije jasno koliko glup moras biti da popusis sektu pustinjskog beduina, pedofilcine ,koji ti objasni da svi mogu taslascit 4 muminke a samo on, eto allah ga nagradio, 9 komada!Plus sta je iskarindzo rodica...I na kraju macem raspolutio mjesec i "uzasao " na nebo!Koji idiotlik
Ako vozite ispravno, po propisanoj brzini i ne pravite saobračajne prekršaje onda ne morate misliti o kamerama. Budalast članak.
Da im idem i jos da mi pisu kazne? Hvala ne.