Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebna vam je reklama vaseg proizvoda usluge? kvalifikovan i pouzdan partner za reklamu Reklame se objavjljuju u stotinama facebook grupa,sajtova.news portala, uz to uradit cemo vam besplatno facebook stranicu ili blog (sa kontakt informacijama,slikama.cjenama vaseg proizvoda)reklama ce se prikazivati pomocu programa velikom broju facebook grupa ukljucujuci i 5mojih grupa (30.000clanova),post s informacijama o vasem proizvodu,radnji,u prosjeku ce vidjeti 600,700 000 korisnika facebooka na dan,postoje i dodatne opcije.izrade websajta,seo optimizacije(white seo,black seo,izrada backlinkova),izrada on line prodavnice itd poboljsajte prodaju vaseg proizvoda,usluge... Fb stranica https://www.facebook.com/internetreklamazavas
Cuj zajebancije! Ambasada uputila protest vladi. Nadam se da ovo nije istina. Valjda ljudi imaju pravo stavljati plakate demokratija.
haha,u Bosni je preljepo :) Nemoj te me nasmijavati sa komentarima,jedino mi to i smeta u Bosni,sto sve seljak do seljaka. Pa vi lupajte minuse koliko hocete,ali drzava BiH je smijesna.
Ne da su dobili, nego več su u banani.
Jadan je onaj koga Kinez hrani, a rus brani.....kakva ba rusija i te stvari...Dobro jutro Crna Gora ;)
zakljucak ti je na moj komentar- nidje veze!!!!! Bolje ti je uzmi ovu bananu s plakate i smiri se...
Za male pare ste se prodali, ZLIKOVCI ! ! ! Zivite poslijednjih 10 godina od ruskih i ukrajinskih turista, a sad tako, sram vas bilo prodane duse...
Kakvi samo protjerati Nema nista bez klanja i silovanja
Skontali ljudi