Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pljuvatori, ovo je napisalo dijete od sedam godina, olovkom, ne kalasnjikovim.
Ne možeš ti to objasniti zatucanim nacionalistima i vjerskim fundamentalistima, nažalost....
Sizifov pos'o. Oni u klin, mi u ploču.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Poslao ja pismo Djeda Mrazu, da želim brata. On mi odgovorio: Pošalji mi mamu.
pa sine što se ne javi ranije. ljubi te babo tvoj.
Smucalo degenerik provokatorski!!! molim te posto toliko volis izlaziti i zvati na proteste, otidji na sokolac i tako govori na glas da te fino cuju kad si vec toliki mangup!!! sram i stid da te bude komsija i prijatelja koji su bas "srpske" nacionalnosti, jer nisi jedini prezivio i prozivio rat,a opet jedes govna, fakat si mi pao u ocima maximalno!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E, vala, Djede Mraze, ako ne možeš curici ispuniti želju da dobije 6 čokoladica i par igračaka... e onda si baš Djed Qrac a ne Djed Mraz... E jesi, majke mi... Nemoj se bezze ofirati...
Dijete nije odrastao čovjek u minijaturi. Djeca gledaju, misle i osjećaju na svoj način. Priroda želi da su djeca prije nego što postanu odrasli. Pustite djecu da odrastaju na svoj nacin, ne uzimajte mu veselje, svakako ce jednog dana odrasti.
hahahaha
heheh simpaticno je nema sta...nek su djeca ziva i zdrava...pametnija su od nas odraslih
Zar razum jednog djeteta nije prelijepa stvar?! Zamolio bih vas pametnije da ignorirate ove nacionalne papke! Sjetite te da vas ne mogu razumjeti! :)
zar i ovde ne moze bez prepucavanja na nacionalnoj osnovi??? pa ovo je dijete nepisalo od 7 godina, jeste normalni ?? boze sacuvaj svakakvih ljudi i neljudi....
Jadno dijete, obmanjuju ga cim se rodi. Mogu zamisliti koji će to šok biti za nju kada odraste i shvati da je to sve bila laž.
...zato sam ja protiv vjeronauka u obdaništima :)
Nemoj obmanjivati javnost :))) Do juce ste ovdje pjenili braneci deda mraza. ILI, moz' bit' da su te vec i pokrstili a da ti toga nisi ni svjestan :)))))
ne vidim razlog cemu ovoliko vrijedzanje?? dijete napisalo par zelja i sta tu ima lose? I taj deda mraz i ako ne postoji, prci ga, svako dijete vjeruje da postoji dok ne odraste..
propaganda
joj inteligencije kod pojedinaca, onda čovjeku postane jasno što smo zadnja rupa na svirali, još kad shvatiš da takvi sjede na vlasti 20 godina dođe ti da se objesiš
Dragi Djed Mraz, Mora da si iznenaden sto ti pisem danas 26, prosinca, ali htio bih razjasniti neke stvari koje su se desile od pocetka ovog mjeseca od kada sam ti poslao pismo sa mojim zeljama za Bozic. Pisao sam Ti da zelim bicikl, rolsuhe, Matchbox pistu s auticima i loptu. Potrgao sam se od ucenja cijele godine, nisam markirao ni minute i cak sam dolazio ranije u skolu kad je snijeg napadao jedan metar ispred moje kuce. A da ti ne govorim o tome da sam bio najbolji ucenik iz matematike te sam osvojio prvenstvo Zagreba u natjecanju najboljih matematicara svih osnovnih skola. Na cijelom kvartu nije se nitko bolje ponasao od mene, ni moj stariji brat Perica, ni mama ni tata, susjede da ne racunam, a cak mi je i Marica prisla i rekla kako sam se popravio. Isao sam na misu svake nedjelje u jedanaest sati, popa samo sto nije uhvatila kap svaki put kad me ugledao u crkvi. Cak sam i bakama i dedama pomagao kad su prelazili preko ceste, pa sam dobio znacku kao najbolji Mali Prometnik, od Prve policijske stanice, tu na Trnju. A znas kakvi su oni, kad te oni nagrade, onda fakat znas da si stvarno bio dobar. - Kak imas muda ostaviti mi ispod bora jebeni YoYo, jebale te carape sa znakom Teletubiesa, i onaj gradevinski set. Koji *** si ti mislio, debeli bradonjo, kaj mislis da sam se ja cijelu jebenu godinu mucio i trudio za nista, *** te pokloni. Kaj je najvaznije, mene si tako zajebao, a onom malom seronji iz kuce preko puta donio si toliko puno igracaka da nemres nutra ni uc koliko ih ima. Nemoj slucajno da te vidim kako pokusavas uci kroz dimnjak u moju kucu sljedece godine. Sjebat cu te kao mladog majmuna,ti debeloguzac jedan. A onog tvog jelena gadati cu zracnicom i preplasiti ga tako jako, da ces morati pjeske do jebenog Sjevernog Pola, isto kao sto sad i ja pjesacim, jer mi nisi donio bicikl. Jebi se Djede Mraze, sljedece godine bus videl kakav sam ja zajeban petas, ti debeli seronjo.
Odvratno nehumoristično
Andjela dusice, samo si pismo pogrijesila. Trebala si mu se obratiti glagoljicom i par dana ranije ;) (Prije nego me napadnete ovo iznad je sala!! :D)
Dusa mala... samo mi je zao sto vjeruje u nepostojece!
rece joj osoba koja vjeruje u Boga :))
i cije zelje ispunjava dragi Bog a ne djeda mraz :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
ne znam citat cetnicki, moze li neko prevest?
Na google translate prevedi sebi na talibanski....
Ti si očito musliman jel tako, vidi se odma po rječniku...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)