Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije terorista ili je lud ili pijan!:))) Pitajte mu ukucane jel terorista!
Trba ga objesiti na mjestu nesrece da bude opomena narednim pijanim budalama
Treba ga na kolac nabiti
Nikad neću razumjeti kako se ovo četverostruko ubistvo tretira totalno drukčije od ubistva nožem na primjer. Čim sjedneš u auto pijan ili prekoračiš brzinu preko 10% ti izazivaš opću opasnost i pokušavaš ubistvo.
@AbuDzihad37Klixevi A šta bi rekao da šetaš ulicom punom ljudi držeći nož u ispruženoj ruci, pa ako se neko poreže nisi ti kriv. Jarane upravljaš vozilom od stotine kila prekomjernom brzinom i samo se nadaš da nećeš nikoga zakačiti.
eh te žene, nikad od njih vozača.