Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JASNO TI PORUCUJEM DA SRBIMA NADUVAS TUKI NA 6 ATMOSFERA !
Pa nicija nije do zotre gorjela pa nece ni vasa Ameri ,kadli - tadli Kosovo ce se vratiti u okrilje Srbije ,tamo gdje mu je i mjesto ! Milom ili silom !
Pa jeli sipci neznaju da se za kradju mora da odgovara KAD TAD
Nema jos ali bice kad tad a onda ........... srbi samo cekaju. Da su albanci pametni napravili bi sad nesto pametno sa srbima dok jos imaju moc iza ledja, trebali bi da tu priliku iskoriste. Nisu svjesni da ce kad dodje vrjeme opet sve izgubiti, sve se jednom vraca puno su se podigli a kako ona stara narodna kaze ko visoko leti nisko pada. Mnogi su se imperiji dizali i padali tako ce i amerima doci kraj to je ocigledno a cim ameri padnu sipci su n-aj-ebali. E samo da su malo pametniji ali nazalost nisu a to ce ih skupo kostati KAD TAD.
poruka rumunsjkim ciganima da nema nista od kosova koje je oduvijek bilo albansko