Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me qurac za tu proustasku drzavu
Šta je i tebi odbili izdat njihovu putovnicu
...ulazak hrvatskih istražnih organa u agrokor (bez zatezanja dizgina istima od strane hdz politike) vrlo brzo će pokazati kriminalne temelje i pljačkašku pozadinu samog koncerna, novokomponovane hravtske tajkunske elite, hadezea, i u konačnici, same hrvatske države, koncipirane, pod prividom državne neovisnosti, na ideji tuđmanovih "200 obitelji". zelen je božo da ide kontra crkve & mafije. treba logistike za to. izvana.
petrov i MOST su najveca prevara u hrvatskoj politici
idite svi u pm, ko vas j..e
HDZ ide u stvaranje zločinačke izdrkotine hzhbUZP, a ustvari NDH, ali 25 godina bez rezultata.........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
po tvom misljenju samo ti i tvoji istomisljenici (ne bi da imentujem) trebaju da postoje !
jest vam krenulo.