Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas će glavni kandidat biti žena : gđa Sebija Izetbegović, koja preuzima titulu Balkanske kraljice od prelijepe Kolinde.Munira već priprema scenarij krunisanja, a u stranci svi drhture od sreće i blaženog iščekivanja kandidature naše Prve dame, čime na čelu još jedne države nastale raspadom bivše SFRJ dolazi jedna žena i po prvi put u BiH . Tako će najrazvijenije držae biti Slovenija Hrvatska i BiH, s tim što je i u Srbiji dama premijer. Baš cool.
Melania Trump za predsednicu Slovenije
Tanko, Kolinda ostaje br 1 po jebozovnosti !
Balkanska princeza.
Е, свашта ви обрезани јебете...
...i ja kažem...u žene treba kontinuirano ulagat' :) ...bolje su,pametnije su,draže su...nama treba što više PussyBrain u svim oblastima i u što većem broju,a mi muški smo propali,nažalost...!!!
Ima li kakva Bošnjakinja? Ja se ne sjećam da je ikada kod vas neka žena bil ana bilo kakvoj bitnoj funkciji, politički bitnoj. Mi smo imali Biljku Plavišić, evo sada i Željka, pa ova Brnabić, Hrvati su imali Kosor, sada Kolinda...de malo pustite i žene da kažu koju. Vjerujem da su pametnije od ovih raznih Harisa, Bakira, Sulejmana i kompanije
kako nema, pored nabrojanih majkicka, markovicka ....sve su to bosnhakinje pravislavne:)))....a ima i katolickih bosnhakinja kristo i pendes :)))
@lale gator Jesu kao i ja sto sam pravoslavni Bosnjak :D Pitaj nabrojane, ako se tako izjasne, prihvatam tvoju tvrdnju...ali znamo da je to samo jos jedan u nizu supljaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobjedice ona sa nejvecim sisama
mashallaaaaaaa