Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce mo mi u bosni imati zene u crnom?
Divim se ovim ženama, hrabre i moralne...a to nije lako biti u ova vremena teška. A onima sa glupim komentarima bih da poručim: jadni ste i bijedni.
Koji si ti krkan, mater ti j.......
Ko je dozivio kraj rata? M R T V I. Mi zivi nastavljamo da ratujemo do u beskonacno zbog gluposti.
NIKAD VISE SREBRENICA !!!
to vidilo qrca u zivotu nije
Ovakvih nam vjesti treba vise cestitam zenam u crnom na svemu sto cine da se narod probudi Ovakvih vjesti treba non stop objavljivati da narod zna sta se desilo u srebrenici a u celoj bosni i hercegovini i da djeca vlaska srpska znaju ako budu podrzavali moze se i njima ponovo dogodi isto kao sto se dogadzalo i prije
nema nama napretka dok se ne otavimo proslosti i pocnemo zivjeti u sadasnjosti i misliti na buducnost! ne kazem da treba izbrisati iz sjecanja ili nikada vise ne pomenuti, ali SVAKI DAN na sarajevo-x pojavljuje se nova tema o srebrenici! sve ovo previse podsjeca na javrejsku zloupotrebu holokausta, uporno odrzavajuci imidz zrtve zbog necega sto se dogodilo prije 60 godina!
Svaka im cast!