Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU napravi most Lijepoj našoj susjednoj
suprotno sam čuo, ljeti prevladavaju nesnosne gužve u Neumu. Tko neće u Neum, neka ne prolazi kroz njega. Od tranzita se ne zivi.
@as iz Čajdraša guzva minderasa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar će EU, protivno mišljenju velikog moreplovca i starog morskog vuka, kapetana "Bepa" Bušatlije, podržati navedeni projekt? Pa što će biti od muslimanske ratne i teretno-putničke luke u Neumu?
@PokretacPromjene2 Tvojom logikom, turistička mjesta koja nisu na trasi Dalmatine mogu staviti ključ u bravu, A moja osobna svjedočenja kažu da nije tako...
sve nabolje hrvatskoj sljedeci projekt ce biti betonski zid oko sarajeva na kojem ce biti bodljikava zica a izvan tog zida ce biti srbija sa jedne i hrvatska sa druge strane zna narod u jedinstvu je snaga
otkud sad to da je Hrvatska u Sarajevu
otkud sad to da je Hrvatska u Sarajevu
Dakle genocida nema. mosta ima. BAKIRE ŠAT JE SLJEDEĆE ? ISLAMSKA REPUBLIKA ! Svaka igra svi DOBIVAJU, kad su tri PIJAČNA ŠIBICARA U AKCIJI valjanja predizbornih šibica. TO je dakle ono što hođš da Ćović dobije. HOĆEL POD SDA Bošnjaci ikad išta dobiti nakon što ste sa oduševljenjem predali i Sutorinu bosankog kralja Tvrtka Crnogorcima ! Osim žunu u somunu ???
frka destruktivan narod kojeg vodi najvece smece u istoriji covjecansta SDA put u potpuni nestanak nestank Bosne i Bosnaca Bosnjaka
@Avalon777 Valjda misli SAMODESTRUKTIVAN, jer ne mogu tom narodu komšije nikad nanije dovoljno štete i uništenja, koliko sam VAPI za njim preko svojih vođa !
ima li ijedan bosnjak od politicara u ovoj drzavi koji : ne krade i radi u interesu Bosnjaka i BiH ? Ja ne znam ni jednog
Onaj kriminalac Jusko mora biti odmah uhapšen. Nema Hrvatska suverenitet nad zračnim prostorom BiH pa da preko njega šalje ( ili sa njega ako bi bio) Kolinda šalje strelice o POVEĆANOM BROJU EKSTREMNIH GRUPA U BIH. Dakle podjela BiH na hrvatsku i na dio sa STALNO POVEČAVAJUĆIM BROJEM EKSTRERMNIH GRUPA: Hrvatska može dobiti zračni prostor BiH SAMO REFRENDUMOM SVIH GRAĐANA BIH. EU ? NI u kom slučaju jer niti je BiH član EU niti će ikad to biti !
Narod BiH: 🐑🐑🐑🐑🐑
Neka mosta, treba most, samo ne treba da ugrozava interese BiH. Ovo ce da ima smisla, rijesit ce guzve na granicnim prelzima BiH i Hrvatske a ujedno povezat ce Hrvatsku, kamo srece da se moze napraviti za jedan mjesec.
Ova Hrvatska da nema BiH bankrotiralabi.Na sjeveru nedaju mostove da gradimo,a na jugu bi gradila sta zeli na nasoj teritoriji,uzeli su nam luku Ploce,i majmuni iz SDA nisu ni kmeknuli za to.Sad bi trebali imati najmanje 3 rafinerije,kao prava drzava,a nasi majmuni kupuju od INE gorivo.Bilijoni se slijevaju iz BiH u Hrvatske dzepove.Pa ebem vam mrtvu majku vise svima.
Hajde što nam oni kradu, nego i ovi naši kradu i ubijaju nas po cjevanicama. Al' vratiće se Gradaščević, kad-tad.
@vinkomir4 A cija je luka ploce bila po Jugoslovenskom zakonu.Koji ste virado prekrsili.Jer kao i prije rata ste bili glavni diler goriva u Bih pored Jugopetrola.Odcijepila se Hrvatska od Jugoslavije ali bi i dalje rado prodavala svoje smece u BiH.Netreba nama nista vase.Mrsh stoko pokvarena.
Nece se nikakav most praviti preko BiH teritorije.Osvajacima i okupatorima Hercegovacke zemlje,necemo dozvoliti da grade i pregradjuju.
@vinkomir4 nije tacno sredina prolaza su internacionalne vode nepoznajes ti medjunarodne zakone.Nije ni Hrvatska.Hrvati su najveci lopovi na balkanu,i fala bogu sto nestajete kao nacija sve vas je manje.
@yugodrp brini se za sebe i svoju naciju, ako se mozete tako nazvati...zbog takvih kao ti Hrvatske je vječna i nikad neće nestati, a ti crkni u zavisti! ;)
ima li kakav vreli penis prevlazen sam
ajdee radi me
Zar nije jednostavnije umjesto mosta lijepo Neum pripojiti Hrvatskoj? To je ionako Hrvatski grad koji je poklonjen Osmanlijama. Ko se tu ikad zvao Bosnjakom? Nije valjda da neko vjeruje u one balijske gluposti kako su u Dubrovniku Hrvati, pa vozis ka Neumu i na 20 km Bosnjaci katolici, pa opet Hrvati gore ka Splitu? Bosna i more, smijurija.
Slavonija i more prava smijurija.Kakve veze ima Zagorac sa morem.Hrvatska je neprirodna drzava,i nece trajati vjecno,Sve od Kotora do Omisa i Rijeke cetine je Hercegovina,zemlja Herceg Stjepana.A to je i Bosna.Zato neprdi nacionalisto.
Mickey10 , e dupeglavce , mizerijo neuka , logika i rezon su ti ko u vola u koridi .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a hoce li im evropa dati kredit i za rusenje kad napravimo luku? ali dobro...necemo mi doci pameti za jos par stoljeca tako da ce most svakako biti spreman za rusenje kad se to desi.
Dobili su ocijenu a pare ce stici za 20 godina. Koja bi budala dala tolike pare za most ispade za dzaba. U to moze samo budala da vjeruje. Hrvatska je u jako losoj financiskoj situaciji nisu vise kadar vracati kredite a kamol sta graditi vise.
Nije EU toliko izgorila da to finansira
Ne vole te, Alija, zato sto si balija.