Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ordenje je precijenjeno još od Drugog rata i možeš ga prosto kupit za određenu sumu kao što se i titule kupuju.Molim vas dajte mi jedan Orden časti,jednu sliku nekog starog majstora,cirka 40/40 da mi može stat između prozora i ...pa može i jedna titula pr.dr.mr.i ubacite jedan SPC orden za poseban doprinos srpstvu i ludill. LJUDI PAKUJU KOFERE ZA MARS A MI JOŠ BROJIMO ORDENJE
Vjera prema Bogu je pravedna i OK je. A vjera u ovakve spodobe,je zaludjenost.
Pa logično je, poznato je da je SPC mafijaška orgaznizacija. Kome će drugo dijeliti ordenje nego svojim članovima i simpatizerima.
Haha, a ti ih dijeliš samo ratnim zločincima, pope?
Dragi Bog/Allah/Svevisnji kad bi sisao i htjeo cistku napraviti medu ljudima koji ga redovno zastupaju i govore da rade u njegovo ime ne bi uspio, toliko ljage i prlajvstine ima medu istima. Balkan no1 na listi
Sad ce Vucic izmisliti da Porfirije ima koronu
Sad ce biti da patrijarh laže… 😁😁
Ako ćemo pošteno, svugdje toga ima, ta tzv. odlikovanja su toliko devalvirala, da će to dobiti svako od koga se može priskrbiti bilo kakva korist. Znači nema to veze sa bilo kakvom zaslugom.
Ne samo mafijasi, to ordenje su davali i ratnim zlocincima, ali koga to moze da iznenadi, kada dobro znamo ko su i sta su.
Baš jutros čitam , ova naša hrvatska novinarska goveda ne mogu se izčuditi kako je ovaj po njima svetac, primjenio mišljenje kad je imenovan patrijarhom. Onaj za stolom i onaj ispod stola jednako misle. Gamad schetnicka
Srbska čast i časni srpi
Oče li i oaj svetiti cijevi oružja ili je protiv rata. Samo pitam da mi posveti AK.
Čemu se čudi ovaj vođa idolopoklonika, obožavatelja belzebuba, azazela, bala i ostalih demona?!
Pa hajde stisni damu i oduzmi kome smatras da treba oduzeti!? Naravno nikad se nece desiti!
Spc je u rukama drzave, a ne obrnuto. Vucic je koristi kad mu treba.
Lik dodjelio priznanje "sveti sava" vucelicu, ratnom huskacu iz 90tih. Kako napisa neki novinar iz Srbije, Vucela nije vidio crkve do rata. Uglavnom je bio socijalisticki funkcioner i propagator Milosevica i vrijeme provodio u kafanama, a nikad u crkvi. I sta je onda ovo? Promocija velikosrpke ideje jer je Vuchela njen zastitni znak. A SPC od 87. radi na tome pa sve do danas.
ma sad ce on to da negira