Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovi kao ova baba na slici to su najgori glasači, neuki, zatucani, zadojeni, glupi najlakse manipulisati s njima, drugim rijecima penzioneri. penzioneri nam ovdje najvise kroje sudbinu, nisu ni uhljebi nije ni pasivno biracko tijelo vec penzioneri.
od 59% se iselili.
ima li i jedna exJu zemlja da za izbore izadje barem 45% stanovništva?
ljudi napravili vise puteva nego mi,narod koji nadire i ima najveci prirastaj...do Nisa su dosli i kupuju zemlju..Srbija nikada njih nece priznati ali se nece odupirati da udju u EU i time je priznata a sami Albanci dosta mazu tj placaju strance prije svega Amerikance
Čuo sam da se još ganjaju po tunelima Trepče ali da mediji na obe strane ne izvještavaju.
svi u njemackoj
Srbija do Kosova
nije lijepo provocirati. to se jos kod kuce uci
...da se ne desi „BiH do Republike Srpske“
ja koliko vidim ovdje su samo razultati serpske manjine od 5 % ukupnog stanovnistva "kosova" ! gdje su rezultati apsolutne vecine tj. od 95 % stanovnistva? ne razumijem ovaj text, moze li mi tko objasniti?
Gde ti vidis 700 000 Srba na Kosovu retarde?
Pa dobro, masivna izborna hapsenja i odziv manji od 50% populacije su sigurni pokazatelji uspesne demokratije. Naravno, jos uvek nisu ni blizu nivou erdoganove turske. :)
srbi na haparatima