Ruta će biti poznata danas
0
Parada ponosa u Beogradu 2. oktobra
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Kazu bice i Dodik na paradi.
svako svome jatu leti...hajmo RS...
Ne gotivim derpaše, al izgleda da je u pederluku spas. Homići su izgleda jedina stvar na svjetu koja moze ujediniti nacional-fašiste svih boja i oblika. Treba ove parade bar jednom mjesecno odrzavat i to ako je ikako moguće negdje na granici da se mogu svi fino sastat.
Ko podrzava pedere - Bilo bi lijepo da mu sin dovede zeta!!! Tesko ce se na kraj sa pederima jer su uveliko u vlasti na svim nivoima i, naravno, guraju tu bolesnu populaciju naprijed!!! Dokel go se bude moglo treba ih gaziti maksimalno jer nista drugo i ne zasluzuju cim izlaze na ulice!!! Beogradjani! Kad zavrsite s njima, posaljite ih nama u Sarajevo:) HEHEHEHHEHEHE U Sarajevu drugi cin:)
SVE OVO TREBA P.O.J.E.B.A.T.I... CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE TIME PONOSI...BOLESNO COVJECANSTVO...
Ok, vehbiaj i ostali dzihadisti, da se dogovorimo. Ako cemo lemat ove \"deckice\", moze li da se vec sada organiziramo za Beograd ili Zagreb. Naime, posto sam bolesni navijac ove nase jedine svijetle tacke u drzavi a to je repka, pratim je gdje god idu, ma gdje bili. Velika je sansa da nam bude baraz za EP uskoro. U tom slucaju, velika je sansa da dobijemo Srbiju ili Hrvatsku u razigravanju. Nemoras biti Ajnstajn da skontas da je ce to biti veca utakmica van fudbala nego ikad. U slucaju da dobijemo Srbiju, bice nam pravo \"veselo\". Vrijedjace nas, provocirati i napadati za vise nego 1000 parada. Siguran sam i da ce biti i palih glava, nazalost. I to na nasu zalost, jer tada nece biti vas \"Dzihadboys\" da se suprotstavite njima jer neate .uda, a ona su vam ostala dok ste se borili sa gayboysima. U slucaju da bude Hrvatska.. Komentari su suvisni.
podržavam ove p.e.d.e.r.s.k.e manifestacije u beogradskom pašaluku..nadam se da će sve veći broj Srba kako onih u Srbiji tako i ovih naših domaćih genocidaša, konačno skupiti hrabrosti i priznati javno kakvoj sexualnooj orijentaciji pripadaju..nadam se da će se vremenom ovaj broj derpera i lezbača među srpskim narodom uveliko povećati te da će imati sva prava kao i ostali građani tj. seljaci Srbije...te da će uskoro moći sklapati brakove, usvajati djecu, birati derperskog predsjednika...ovo zadnje ne bi ništa novo ni bilo..uglavnom su svi do sada i bili derperi... dakle novi slogan navijačkih \'uligana u Srbiji je: Srbija pederija !
masonska demokatija kaze svim sredstvima istrijebiti istocnu bagru, a ovo je jedan u nizu. Slijedi glad, bolesti za koje nece biti ljeka,bijela kuga i.t.d.
Koliko poremecenih umova na portalu...samo takvi mogu da brane pe.de.r.luk...al hvala B.o.g.u i za takve ima bozija kazna... a sto se tice srbije, ovo im je test za ulazak u evropsku uniju...zagreb je prosao,sada je na redu beograd...sada tadic mora da na.gu.zi i on svoje du.pe evropi da bi usao u uzi krug kvalifikacija...jadno i zalosno... a ovi sto negiraju postojanje B.o.ga... nego nek se samo gledaju u ogledalu pet minuta i neka se zapitaju da li bi oni nesto tako mogli da stvore od ugruska sjemenai da na kraju sve to funkcionise...ili neka pogledaju i procitaju, da li bi oni mogli da stvore sve ovo na zemlji i da to sve kladno funkiconise...nije zar da je to \"majka priroda \" dala... ono sto je interesantno je da je B.o.g dragi dao razum samo odredenim ljudima, to jest ljudima kojima on hoce da idu pravim putem... a ovi ostali su slijepi i pored toliko dokaza i cinjenica...
Ma .ebe mi se za peskire i za njihov ponos a isto tako i za ove \"vehbiaj\" i ostale napuhane duse. Dobro i ti zboris, budi frajer pa udri na kriminalce, na ove spodobe od politicara ili kao sto rekoh na one .icke lesinarske iz banjaluke. E kad sve ovo zavrsimo, onda mozete po \"gayboysima\".
Brate sad si zakuho i sa peš.k.irima i sa ovima sto ih vrijedjaju ... ali sto si mene u srce dirnuo ... tacno tako udari po peš.k.irima a vamo nista ... sto tako ne ganjaju pedovile nar.kodilere pa njih ne prebiju ... utjerivace dugova itd itd
Hoce li Covic dodikov i tadicev ljubavnik biti na celu parade...ponosa...serba...posto je i on serb...?!!!
Ja cu voditi kolo posmrtnih ostataka svih onih koje sam silovao pa Ub*io...
Eto nek je parada problem. Sta me boli za paradu i ostale glupsone, kad skontam neka ih i ima, barem vise treba za nas sto volimo \"pisulje\". A nek ste se vi naredali sa jakim komentarima, te treba ih istrijebit, te prebit, te ovo, te ono. Dzeste misevi kad se u Banjaluci neki dan zakuha. Grebu nam i .ebu sve po spisku a mi nista, jos ono malo jadnih Zeljovaca nastradase.. Al, nea veze, hajmo mi udariti po \"peskirima\" jer na njih je najlakse, oni neznaju vratiti.
molim vas naučnici de bolan već jednom klonirajte hitlera
MASHALA.EVO JOS JEDNE PRILIKE DA SE svrbi POBIJU.STA IM RADI OVAJ NOVI SVJETSKI POREDAK TO JE CUDO JEDNO-hihihihihihihihi
Eee bas super. Neka navrate malo i do Sarajeva preko Banjaluke. Beograd izgleda postaje pravi evropski grad. Samo sto kod nas to ne bi bila Parada ponosa nego Parada po nosu.