Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha pa cijelo ovo vrijeme Dayton ugrozavaju oni koji su potpisali i obecali da ce ga postivati srbija i hrvatska preko svojih pijuna u drzavi dodika i covica koji su najveci devastatori BiH i daytonskog sporazuma
Čoviću, ovih dana ti fali vazelina.
Molim Srbiju i Hrvatsku da se nastave mjesati u stvari koje se ticu BiH !!!:)))
BUUUUUUUUMMMMMMM!!!!
Ovo je garant suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, a ne ova govna od Srbije i Hrvatske koja prave stalnu agresiju na našu državu, sa pokušajem da odcjepe dio i pridruže sebi.
Zašto ''bošnjanima'' ne smeta kada se Amerikanci miješaju u unutarnje stvari BiH????
Zato što SAD štiti suverenitet i integritet BiH a Hrvatska i Srbija pokušavaju srušiti BiH. Ako ti to nije logično neznam šta glupom čovjeku može biti očigledno.
iz istog razloga sto hrvatima u srbima ne smeta mjesanje hrvatske i srbije, a amerika je kapa svima hehe kme kme kme
isti ti Ameri su pobili milijune muslimana zbog takozvane demokracije boli njih racku za nase i vase ,mi smo njima nista samo bezveze laprdaju
sta sad kazu ovi sto ce se pripojiti hrvatskoj
debil neki
A sada Palmer u Zagreb i ponovi to isto.
malo sutra buraz uvijek govore i mediji prenose stanju ko zelii cuti
Nek objasne Covicu i Dodiku !!!!
OVO JE VJEROVATNO DA SE VULINU I VUCICU POKAZE KO JE SEF, NAKON ONOG « VUCIC BI GA IZBACIO NAGLAVACKE ».
al čak i ako dejton ne bude više na snazi, sastavni dio toga ugovora je taj, da u tom slučaju na snagu se vraća republički ustav Bosne i Hercegovine, tako da je kod nas sada na snazi status quo i svaki korak ka razaranju države je doslovno nemoguć. jedino o čemu se treba razgovarati i raditi je ekonomski razvoj i entiteta i distrikta
Ne znam na koga se ovo točno odnosi, jer su do sada jedino VP međunarodne zajednice u BiH kršili dejtonski sporazum, svaki put na štetu Hrvata, pa i Srba, a u korist muslimana i antidejtonske BiH? Ovaj put Hrvati ne namjeravaju odustati od svoji legitimnih zahtjeva, pogotovo što nam je vjetar u leđa presuda Ustavnog suda BiH. Varaju se svi koji misle da ćemo odustati od pravednih zahtjeva vezanih za legitimno biranje.
kme kme kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daju im lažne nade ovi američki probisvijeti ko ce Mošnji objasnit
De brate, prvo nas okupirajte, a onda da se proglasimo 51.-om državom! Kad mogu Havaji usred Pacifika, možemo i mi nasred Balkana!