Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee tako je to...nikada 'rahatnije' niste zivili dok vam je Beograd bio glavni grad. Navukose vas ko mlade majmune,..pa vas iskarase i sad vas ko izyebanu drolju ostavljaju
Prije nego sto je poslao specijalni predstavnik za zapadni Balkan, kako ono bi Palmerova titula, zamjenik drugog pomocnika...? Uskoro ce da pocnu da salju baba sere i mrmote da zavode red u divljacke balkanske drzave. U stvari, mrmota su vec poslali u obliku Visokog predstavnika.
Hebo Vas sengen i mali i veliki,unistili ste jugoslaviju.zakuhali rat ovdje da se narod pobije raseli zamrzi.
Bosnjo nece mostove, Bosnjo nece autoputeve, Bosnjo nece liberalizaciju granica... Bosnjo bez internacionalizacije ne moze ni otic pisat...
Neki dan bošnjački političari odbaciše ovu ideju o malom Šengenu. E sad ćemo vidjeti kako se mijenjaju mišljenja.
francuska, engleska i usa su okosnice nato pakta i glavne saveznice. naravno da će amerika više nego ozbiljno uzeti macronov govor te ga podržati. neće se nato savez urušiti zbog neke beznačajne bih, bolje reći protektorata, jer bih nema status ni republike. zamislite samo kad neki pijanac u cijeloj ovoj priči pozove francuskog ambasadora na razgovor. haha... :)))