Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za neinformisane, palestinska ambasada u Beogradu postoji jos od kraja 2.svetskog rata. Nalazi se blizu bulevara Kralja Aleksandra ka Vracaru i Crvenom Krstu a palestinska zastava se vijori decenijama. Da ne govorim o pokretu nesvrstanih i cinejnici da u Beogradu ima veliki broj palestinskih studenata. Zadrzao je Beograd i onaj svoj slobodarski duh koji je velikim delom nestao dolaskom Milosevica.
@slaven: u Izraelu nesto pretjerano ne vole Hrvate. Znaju oni dosta toga o drugim svjetskom ratu na ovim prostorima.
Bosnje uvijek iste , dizu rep sebi da bi druge ponizili. Mali ste vi za nas , jako mali .. Pljuvaci uvijek prvi , ...
e jeste nasli crkvu gdje cete se Bogu moliti ...
FREE PALESTINE !!
narocito ova u plavoj majici, vidi memara...ufffff
bogami ima lepih bula... ne bih im oprostio.
Cemu zivciranje:)) A cujes komentiram,mislio sam da tome sluze \"komentari na clanak\":))
A ko tebe pita. Haj sad voz. Ti si ovdje nasao pametovati o tudzim mukama.
Naravno da je sveta za sve tri vjere. MOj stav je da Palestinu netreba priznavati dok ne dodje do dogovora sa Izraelom i dok ju,kad i ako prizna Izrael.Do tada je moj osobni stav da PAlestinu ne treba priznavati.
Divno je bilo vrijeme kad su po Sarajevu hodali palestinski studenti, a ne ko sad, ali.ja dovuko najvecu bagru arapsku, kriminalce koji se ne smiju vratiti us svoju zemlju nego ovdje vrsljaju i truju nam mladost
Sveta zemlja nije samo za židove, već i za katolike, ali i muslimane. Trebao bi malo više da se informišeš ;)
@pazi sad, Palestinska ambasada je odma pored crvenog krsta, odma od pumpe ka bulevaru???? Nisam znao!! :)
@dfsd To znas iz medija ili iz prve ruke? Vec par godina iznajmljujem apartmane Izraelcima i krasni gosti i ljudi ,koji nemaju nista protiv Hrvata...naprotiv. Svi znaju sto je bila NDH,ali Hrvati cak i tada nisu mrzili Zidove ili imali nesto protiv njih,ali bili smo marioneta...recimo Paveliceva zena je bila Zidovka:)
Bog blagoslovio svetu zemlju i njegov narod. Shalom Izrael,od brata krscana.
zastave servije? hvala servijo? jeli to sad i palestinci iznevjeravaju svoju braću sa 24% koja bi se zbog njih tukla protiv erdogana?