Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tornjaci! Jel vas bar malo sramota sto ste u situaciji da pod ruku savasom bracom siptarima, Beograd molite za brasno i kukuruz? Sugavo sugavo.
dugo je i trajala ova vlada
Sjasi Kurta da uzjasi Murta!
to se desilo posto Brissel godinama nije bio uspjesan pa se USA teze umjesale i on se moro povuc, banan republjik kosoves
sad ce izmijenit teritorije i eto nam opet igara na Balkanu.
Pozurili sa Kosovom a onda BiH je na redu
Korona jede li jede a vi se prepirete oko gluposti
Ja navijam Đeljadini Najima
Albanci imaju 3 vojske:Republike Albanije,Republike Kosovo i ANA(Albanska Nacionalna Armija zapadne Makedonije-ILIRIDE prosjećne starosti od 25 godina koji su jako motivisani za odbranu svog životnog prostora.
@lari5 a srbi ih karali sve dok Ih Ameri nisu bombirdovali. Slabi su albanci ratnici I to je veoma jasno. Kad bih se ameri sklonili a kad tad ce se skloniti Srbija bi kosovo vratila za 4-5 dana
Najveća pobjeda Kosova je stvaranje moderne vojske Kosova po NATO standardima obućene i naoružane najmodernijim Amerićkim oružjem.Prosjećna starost Albanaca je 25 godina a kod srba 45 godina.
@lari5 😂😂😂😂😂 Albanija I vojska u jednoj istoj rečenici je smiješno
srbi ne mogu da se pomire da su Albanci u svim sferama života iznad srba.
@lari5 nit u jednim nijesu.
Haradinaj je skinut jer je blokirao dijalog sa Srbijom i nije slusao amere za zabranu uvoza robe.. A pola tih prizvofjaca iz srb jsu kupile americke firme.. Doveli kutija jer je obecao da ce da ispuni sve to.. I nije mogao.. Sad ce vjetovarno biti vracen Taci zmija.. Jer slusa a i jedini je napravio neki napredak u dijalogu sa srb
ZAO MI JE KURTIJA, COVJEK NIJE BIO KRIMINALAC VEC ISKRENI PATRIOTA I NORMALNA OSOBA.
Aljbin je odradio svoj zadatak. Ukinuo takse Srbiji i BiH i sada se moze vratiti odakle je i dosao. Vecina svjetskih politickih prognozera kazu da ce se Kosovo republjik staviti pod kontrolu pravih vlasnika do kraja ove godine.
sve opcije mogu samo ne vracaj kosovo srbiji
@zeljeznicar50 ovo mi garant šibaju minuse mumini iz šabca hehheheheh
@zeljeznicar50 nece ni curan na svadbu pa ga sluze na posluzavniku okrenutog naopacke. I jos bude pecen 😁
Kurti konta voditi državu, je isto kao mlatiti praznu slamu preko facebooka, isto kao i neki naši mlatimudani..