Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i kod nas ce SDA da bude rasturena !
Bravo HR
Isto će biti i u BiH.
Izgleda samo ovi iz Hercegovine s pravom glasa, glasali za HDZ 😅
Da Bog da da jos vise ojačaju, pa da se HDZ zabavi sobom a ne Bosnom i Hercegovinom u budućnosti
Bih je trecinsko vlasnistvo Hrvatske ko god da je na vlasti ...probudi se malo
sve razumijem, al za gradonacelnika glavnog grada izabrati populistu bez iti jednog dana radnog staža i stovatelja lika georga sorosa....
Sreca pa ne moze pobijediti sto ovi kreteni ode ne razumiju
Dok gradjanstvu ne dodje "iz g.. ice u glavu" i neće mu biti bolje. Glavni u R Hrvatskoj se svadjaju kao da su dva jarca na brvnu... A tek kod nas u BiH, sreća pa stranka ima ko šodera, možemo birati koliko hoćemo ali je problem što nema one koja bi pomogla zemlji i narodu, samo misle na sebe i svoje pulene.
Bosanke Ujke na aparatima. Nemate pojma kako pravi Hrvati mrzi ove nase hinjave latine
Dzaba ste masovno odlazili u HR da stanovnicima druge drzave birate predstavnike. Bagro shkutorska.
Peljeski most prave Kinezi, glupi konjusaru.
Najbolje sto se moglo desiti. Fragmetirano hrvatsko drustvo je puno zdravije za sve.
Abc
Ali zato mi u. BiH ne odustajemo, stare opcije držimo kao kap vode na dlanu. Za nas su stare opcije svetinja i ne damo ih nikom .
Sistem vas laze ne veruj sta vam kaze!
Forza nove opcije, dole zaostali politicki šljam iz 90-ih! Ovo ce da bude progresivno desetljeće na Balkanu. Konacno.
Ako se gleda Zagreb- HDZov nije bio nikad, SDPov nije bio zadnjih 10 godina. HDZ je izgubio Split, ostalo je sve isto. IDS (istarski hdz) drma Istrom, SDP u sjevernoj Hrvatskoj, a HDZ dragi moji- ostatak drzave. HDZ je na ovim izborima imao bolji rezultat nego na proslim. Nema pada HDZa i SDPa. SDP je pao kad se Milanovic povukao, a HDZ je isti
A jes vam analiza. Pa HDZ je i postavio beznadežnog novaka da izbore dobije opet Bandić. A ovaj umro a da HDZ nije stigao birati boljeg kandidata, recimo jednog koji je više umrežen. A Bandić nije bio ni SPD u zadnje vrijeme. Tako da HDZ ni SPD nisu izgubili jer već godinama nisu ni dobili Zagreb.
Da nisu u Hrvatskoj glasali za SDA???Ne d'o Allah dragi.
U nas bi se takva platforma zvala "Moremo".