Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putina i danas glava boli od daciceve kalljinke.
hahhhahhhahhh
Treba ga preimenovati u Prcolli
Bravo Pacolli jb mu kevu onu ruznu srpsku sa bradom.
Samo istinu covjek rekao.
Albanci imaju dvije Amerićke baze u gradu Ferizaj na Kosovu Bondstil najveća u Evropi i najveću vazduhoplovnu Američku bazu na Balkanu u Albanskom gradu Kućova 80 kilometara od Tirane.Amerikanci smatraju Albance liderom na Balkanu.
Krajem Marta 2019 god.Kosovo i Albanija nemaju granica, imaju zajedničku vojsku opremljenu i obućenu po NATO standardima.Kosovo i Albanija mogu da mobilišu dva i po puta više vojnika nego Srbija.Prosjek starosti Albanske populacije je 25 godina a kod srba 43 godine.
Pacolli je rekao istinu i to je to
boli ga to sto mu je Dacic ponistio 13 peiznanja, and counting ...
heheheheheh...kako ih je Daca strucno juce nalijepi u UN Skupstini. Ljudi se smijali siptarima:):)):)
Jos 6 zemalja povuklo priznanje,..a Egipat zaledio pitanje priznanja. Sipci pre 2 dana opet aplicirali za Interpol,..danas im ovi odbacili "aplikaciju" Amerikanci i zapadni fasisti su uradili maksimum koji su mogli. Sada su i oni sa svojim pacasonima siptarskim udarili u zid. Dakle postoji ona "nevidljiva granica" kada se Srbija pita ZA DALJE. E sad,...dalje nema
Jedino ako tamo sjede glupani i ne znaju ko je Dačić i kakvu politiku gura. Kakva ste vi slijepci, al' fakat!
Koljač odnosno kolač.
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
:):):) glupane,..sta lupetas???!! Mislim,..prosto ne znam odakle da krenem da ti odgovorim. Sve sto si rekao djeluje ne kao da si lose obavjesten, nego tendenciozna i prosta laz. --- za tvoju informaciju Kosovo je 6 mjeseci KUPOVALO ZALIHE SRPSKE ROBE koju sada prodaje PO ISTOJ CIJENI Zasto? Pa zato sto je roba istog kvalitet DUPLO skuplja za kosovskog stanovnika od bilo gdje drugdje osim iz Srbije Makedonci mogu da popune rupe ali samo djelimicnim proizvodima
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Gologuzane, Srbija je civilizacija za vas u svakom pogledu CIA World Fact Book https://www.cia.gov/library/publications/resources/the-world-factbook/fields/221.html#IT Population below poverty line: Populacija ispod linije siromastva: Croatia 19.5% (2014 est.) Kosovo 30% (2013 est.) Macedonia 30.4% (2011) Bosnia and Herzegovina 17.2% (2011 est.) Slovenia 14.3% (2012) Serbia 8.9% (2014 est.)
Pacolli nazvao Dačića zamjenikom balkanskog koljača Miloševića! Potpuno tačno. Treba reči da je Miloševiću direktno predpostavljeni bila Mira Marković! Dačić i Vulin su bili glasnogovornici SPS-a i JUL-a! Mali Gebelsi!
Vinz ft Stealt ...ala Buba i Jala...samo sto su ovi bas kriminalci citav istocni London je njihov
Vjezbaj bre pizda ti materina
Zna 'šipac' znanje
zanimljivo je da su na toj sjednici po prvi put u istoriji i rusija i amerika bile na strani srba...nemoj da te lazu..dacic je izdominirao na toj sjednici.....tacija cak nisu ni zvali...a ambasadorici albanije su rekli da nije morala ni da dolazi....:)