Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super vec sam se zabrinuo da ce Ajbanci da nam poskupe bureke..
jbg opet isto ..... https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Srbi slozniji ko nikad i lazu svijet im poceo vjerovati sta god kazu imaju pravo a Brisel i Ameri sute kao da imaju strah od nekog
kakva mržnja kod pojedinih na portalu,,bolest opasna...
Nipošto ne ukidati do putpunog priznavanja Kosova i ukidanja viza. Pogotovo Bosni, velikosrpskom vazalu ne.
Dobro je da ih priznaju,odavno su ugnjetavani,al je isto dobro da vide svijeta.Imaju zaostale obicaje nedaj boze,i zene su im prave robinje.A ovi njihovi privatnici u BiH koje su to zidovi,sve bi im radnje rado zatvorila.
Bas izgleda ko pacov
Srbiju i srbe neće 100 godina niko oprati za izvršenu agresiju na BiH i Hrvatsku od 1991 do 1995.god i na Kosovo 1999.g i za izvršeni genocid nad Bošnjacima i Albancima.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
@lari5 to je tako pošto se BiH i Kosovo ne takmiče.
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
A sa kojim pasosom kosovari putuju po svijetu
ja se pitam sto juga nije na vrijeme potjerala albance u more
Opa !!! Nesto novo ?
Napisah da je užasno ružan tip i nije prošlo 😂
JARANE CETNICI OKUPIRALI KLIX. IDITE BA CURE GANJATI PO CITAV DAN SAMO PISU KAKAV JE TO ZIVOT.
Ne da ovo Ramush hardcore Shqiptar. A ovi Albano internacionalci sa licnom koristi i bizniaom i qurvice Shqiptarske sto se po bijelom svijetu udaju za ne-Albance bi sutra prodale sve zivo
Kad se sjetim onog pekara sto mu sin 8gra za juniorsku reprezantaciju BiH.. Sadiku se preziva.. vodao ga cale ko majmunceta po Efendicima nacelnicima, obecavao kule zvijezde da ce 100 % igrati za BiH.. sve iz licne koristi.. imas dvije vrste Albanaca, nas hardcore prave I one prodane za saku interesa