Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta se opravdavate?!Koga briga šta papak iz Laktaša misli i jel nešto shvatio il nije? Lik je toliko zabrazdio u govna da mu nema druge nego da nastavi dalje dok se ne udavi.A vi samo odlučno i nedajte se ucjenjivati!
Kako su fakat ovi tarapši žniru.
Pacoli penecilin Genocidašima
@FirerFerid e moj feride,tebi nema penicilina ...popij hansaplast govedo!
nepredvidiva .....samo mudro i mojne s papcima...vataj se škija i jesu ti priličniji....
.... e , preparirani nek' si mu rekAo .....
Dodik je samo prihvatio agresivnu politiku Vucica I Dacica , politiku 90 tih koja je nanjela svim puno zla , ta politika je udaljila srbiju od komsija , I stvorila samo probleme , takse , hapsenja , zatvaranje granica , probleme sa CG , Dacic je predstavnik takve politike a Dodik je vijerni sluga sreca da nisu 90 te I da je NATO u region inace bi opez rat izbio
Iz sjeverne Mitrovice srbi su protjerali 12 hiljada Albanaca.Albanci nisu prodali imovinu i kuće u sjevernoj Mitrovici i jedva ćekaju da se vrate u svoje kuće.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Srpski analitićari su rekli kakvo god ustrojstvo da bude na Kosovu srbi će biti getoizirani u nekoliko sela jer ih nema u gradovima Kosova.Ovi 1 posto srba koji žive na Kosovu su kolonisti koji su se kolonizarli od 1918 godine prvom kolonizacijom i drugom kolonizacijom od 1945.god.dovodeći srbe iz Like ,Hercegovine,Šumadije,Crne Gore i drugi mjesta bivše jugoslavije.
mu pas mater zbog krkana se mi moramo crveniti...
Meni su najsmijesniji od svih SDA Bosnjaci koji se dive potezima Albanaca a njihov vrhovni vođa El Bake me smije pisnuti Dodiku. Ali dobro shvatam, SDA je trezoraška stranka, jaka na riječima a slaba u akcijama...
@Hoschef Pametan čovjek nikada ne razgovara sa budalama. Jednom kažeš (kao ja sada tebi) i kad vidiš da ne pije vode sa budalom se ne raspravljaš.
Moram vas ispraviti gosp. Pacoli, nije Dodi, već Dodick.
po osnovu čega bi oni trebali biti nezavisna država, ko je to odlučio? I šta ćemo kada sutra tako neko odluči da je Republika Srpska nezavisna???? Onda ćemo se čuditi kako to može, mimo svih međunarodnih principa. Pa onda Herceg-Bosna, što da ne, Nijemci će je odmah priznati, i to će biti OK????
Mislim da je svakom savršeno jasno , a Vučiću najjasnije ,da Kosovo nije Srbija. I onda dođe papak iz Laktaša da bude veći Vučić od Vučića
Nije Dodik pogresno shvatio vec on nece da se prilagodi stvarnosti i realnosti kao i njegovi BG mentori.