Supernaočale, bubice i aparati
0
Ovo su "igračke" jugoslovenskih špijuna
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis ti opreme, a Bosnje se golim rukama odbranise od agresora!!!
koja smo sila bili !
Zivot mi je otisao dodjavola.
Pa bolje su bili opremljeni specijalni agenti u Ruandi; digitron za racunanje trocifrenih brojeva, aparat za gašenje požara uz specijalni dodatak za govedju supu, specijalni aparat za mjerenje NIŠTA sa ultra zelenim svjelima koja služe za otkrivanje ničega, krampa za iskopavanje dubinama većih od 2 metra. Show.
Ih kad se sjetim kad sam ovo koristio.
Danas ovo sve mozes da kupis na netu.
Ovo je sve upotrebljavao Mustafa Seric hamduliladok jeio za UDBU pod kodnim imenom VEZIR? Zar ne efen.dijice? Sad se ko ne sjecas oih spravica?
Rogozin novi zamjenik ruskog premijera , inače do sada predstavnik Rusije u NATO , a za one koji neznaju Dmitrij Rogozin je poreklom Srbin praunuk Srbskog dobrovoljca koji je otisao da se bori na strani brace Rusa . SAva Vladislavić (hercegovac ) je, dakle, u 17. veku osnovao preteču KGB-a, a tu čast zaslužio je time što je, kaže se u tekstu, \"bio najveći obaveštajac cara Petra Velikog\". Tekst, naravno, ima i odgovarajući naslov - \"Prvi ruski špijun bio Srbin\", NAravno Zoran JAnković novi premijer Slovenije je Srbin . Interesna Sfera Srba Muslimana je Turska i tamo je dosta Srba , Turkoglu za premijera . Svi smo mi Srbi , SVESLAVIJA ;SVESRBIJA
Ako je ovo jugoslavenska spijusnka oprema kojeg je djavola sve na engleskom?
Čujem na vijestima nekakav Bevanda predsjedavajući Vijeća ministara??? A finoi sam rekao da će to biti Slavo Kukić!!! Ups, zaboravih da me i zbog toga zovu Zlajoglu Popušlić!
TJA, ti beli kad te policija zaustavi u Četnitetu umjesto vozačke pokažeš tri prsta koja si prije toga bio zabio duboko u u šuppak
mnogo bi veci dokaz bio da postoji u praksi i stvarnosti nego na papiru,tu vozacku mozes nekako slobodno koristiti na 24% a cim zadjes u druge dijelove ne smijes je ni pokazati,to je cinjenica o postojanju a o krupnijim stvarima da ne govorimo.
@Bosnjo Pogledaj na ličnu kartu/pasoš/vozačku, šta možeš zaključiti? BOSNA JE OPSTALA!!! A za \"sunčani entitet\" ne brini, ima nas koji smo iz tamošnjih \"vehabijskih\" sela sa nekretninama koje, i ako bi nekada prodali, možemo samo i isključivo bratu Muslimanu jer je isto selo 100% homogeno-Bošnjačko! ;)
da možda nije željela da joj djeca idu na vjeronauku a njemu onda pokrvavile komunjarske oči ...
dakle Zoom 66 i Chmoljo kao i Živko Jošilo iznijeli su pred javnost svoje porodično nasljedno blago ....
TITO BOG!¨!!!
@RBiH u mom komentaru si trebao primjetiti sarkazam!