Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...srbin za koga se i hrvati otimaju. naf sed.
meni se cini da uci fatihu :))
a po tvojoj logici pravoslavac iz bosne je bosanac ? A pravoslavac iz hrvatske srbin ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U svakom gradu planete mora biti postavljen kip ovog čovjeka
......satro ljudi !
Kazu krezubi primitivci i neznalice:da nije Tesle zivjeli biste u mraku?!Sto opet garant znaci da nije Njutna ne bi bilo gravitacije ( pa bi debili iz prve tvrdnje stvarno bili NEBESKI PREVRTANERI ahah) :))))))
@N_Sad Otidjite u beli svet i kazite da naucnici Nikola Tesla, Mihailo Pupin i Milutin Milankovic nisu Srbi, svi ce vam se smejat.
Svi smo mi Tesla iako nemamo nista sa njim, svi smo mi Maldic i Raso i isti smo zlocinci samo je to kod nas erojstvo i to niko ne razume osim nas nebeskih, svi smo mi Srdjan Aleksic a ubili smo ga iz prevelike ljubavi, nismo genocidni iako podrzavamo i negiramu genocid u isto vrijeme!!Pogodi ko smi !:))))
...šatro "građanski" ?
da nije bilo ovog covjeka sad bi tv gledali u mraku hahahahhahahah
glup si malo je rec!ahahaha
Sto Fatihu uci?
Lijepo je vidjeti da Srbi podižu spomenik jednom od najvećih i najslavnijih Hrvata ikad.
...na slici nije kuća cvijeća.
Malo za ove sto se mijesaju u historiju i nacionalnosti: a po tvojoj logici pravoslavac iz bosne je bosanac ? A pravoslavac iz hrvatske srbin ? Ivo Andric je: a) Hrvat b) Bosanac c) Srbin Istina je da je Nikola Tesla Amerikanac rodjen u Austrougarskoj na podrucju danasnje Hrvatska i pravoslavne je vjere
...sunčanica.
jebes coeka koji nezna zivit .. tesla je umro u bijedi
Kakve veze ima Tesla sa Beogradom, a i sa Srbijom? Lik je iz Hr. koji je odpilio u USA.